![]() |
|
![]() |
#751 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#755 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 22-02-2011
|
Bardak menekşeler çok güzel görünüyor ellerinize saglık... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#756 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 02-03-2011
|
burda bulamadım ama azimle hala arıyorum eğer bulamazsam istanbula geleceğim kafaya koydum bulacağım veya bulacağım başka yolu yok. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#757 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 18-10-2010
|
Acele etmeyin sevgili nuray bir aya kadar çıkar ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#759 |
Ağaç Dostu
|
Bardak menekşesinin yumrusunu nereden bulabiliriz acaba |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#760 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Geçen sene benim yumrularda geç filizlenmişti. Yumrunun doğru tarafını ekmişindir inşallah ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#761 |
Ağaç Dostu
|
Mirbe ablacım yumruyu soğan gibi düşünürsek ben kalın tarafı alta gelecek şekilde diktim böyle dikilecekti değilmi? yoksa ben hatamı yaptım. Eğer başka şekilde dikilecekse hemen çıkarayım belki kurtarabilirim. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#762 |
Ağaç Dostu
|
http://www.agaclar.net/forum/showthr...t=1368&page=19 forumun geri sayflarında var canım pürçekli tarafı üste gelecek. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#764 |
Ağaç Dostu
|
Mantel Holland firmasının ürünleri metro,kipa ile praktiker,bauhaus,koçtaş gibi yapı marketlerde bulunuyor. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#765 |
Ağaç Dostu
|
Tahmin ettiğiniz gibi mirbe ablacım, pürçekli taraf altta kalmış saksıyı ters çevirdim bir de baktım ki filizler çıkmış saksının tabanına doğru gidiyor dikkatlice ters çevirip tekrar diktim inşallah zarar görmemiştir. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#766 |
Ağaç Dostu
|
kocaelindeki metroya baktım koçtaşa baktım kipaya baktım bulamadım ben zaman bulabilirsem mısırçarşısının yolunu tutmayı düşünüyorum. bardak menekşesini bulacağım menekşelerimin yanında yerini almalı sohbet etmeliyim bardak menekşelerimlede. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#768 |
Ağaç Dostu
|
ben burda büyük avm leri gezdim ama malesef bulamadım ama dün bi çiçekçi arkadaşım var onun dükkanının önünden geçerken çok güzel menekşeler getirtmiş tabi menekşeleri görünce dayanamadım tekrar sordum bardak menekşeyi abla pek istenen bi çiçek değil getirtmiyoruz o yüzden dedi nasıl yani dedim böyle bir güzellik nasıl istenmez ben istiyorum bul bana ne olur dedim tamam abla dedi perşembe günü gideceğim bakarım varsa alırım dedi şimdi heyecanla cumayı bekliyorum umarım bulabilir. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#769 |
Ağaç Dostu
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#770 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#771 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#772 |
Ağaç Dostu
|
Geçen hafta arkadaşım tesadüf Karamürselde bi serada aradığım bardak menekşenin pembe beyaz karışık çiçekli açmışından bulmuş bana bitane almış sizin profil resminize benziyor uygun bi zamanda karamürsele gidip farklı renklerinde bakıp alacağım. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#773 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 03-03-2010
|
Bardak menekşelerinin büyüklüğü ne kadardır ya da ne kadar büyük olabilir, burdan takibettiğim kadarı ile şirin küçük bir çiçek diye düşünüyorum ama önceki gün çiçekçilerde gördüklerim maşallah menekşelerin 4-5 katı büyüklükteydi (şüphelenmesem normal olduğunu düşünsem alacaktım) elimle kabaca ölçtümçiçeği elim kadardı yaprağı biraz daha uzun ama el ayasının genişliğinde doğal mı bu kadar büyük olması aslında gloxinia böyle bir çiçek mi (bardak diye aldanmış olabilirim tabi ) |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#776 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#777 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 24-02-2010
|
Ankara Ankamall Koçtaş a bardak menekşeler gelmiş. Çan çiçeği diye satıyorlar. 5.90 TL. Yaprakları biraz kırılmış ama isteyen arkadaşlara duyrulur ... ![]() Bu arada ben de aldım tabi ki ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#779 |
Ağaç Dostu
|
Allahım bu ne güzellik böyle ben mersinde bulamıyorum elinize saglık |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#780 |
Ağaç Dostu
|
ah ah ah o güzelliği bulana kadar ben neler çektim bir bilseniz 2 rengini buldum ama buldukçada almaya devam edeceğim çiçekseverin bardak menekşelereide çok güzel |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|