![]() |
Marul üzerinde oluşan böceklerin , ilaçlama dışında çaresi bulunduğu ortamın , yazın evlere sinek girmesini önlemek için yaptığımız tel veya tül perdeden yapılan sineğin içeri girmesini önleyecek tedbirlerin alınması çok fayda sağlar.
Bu metod balkonda çok kolay uygulanabilir. Ben serada yaptım . Çok faydasını gördüm . Kapı ve havalandırmaların tamamını tel ile kapattım . Sinek içeri giriyor ve yumurtalarını marul yapraklarının üzerine bırakıyordu . Hemen hemen yok oldu. Marulların üzerinde ilaç kalıntısı var mı ? Endişesi de yok . Sinek böcek de yok |
Sayın inch,
En son mesajı 6 sene önce yazmışsınız ve konuyu yarım bırakmışsınız. Ama siteyle bağlantınızın kopmadığını fark ettim. Bu sistemle başarıya ulaştınız mı, keşke sonuçla ilgili birkaç fotoğraf paylaşsaydınız. Mümkünse paylaşabilir misiniz, 6 senede muazzam bir ilerleme kaydetmiş olmalısınız. Selamlar. |
sayın alperen. sistemi evi taşıyınca bozdum. sistem başarılı. şimdi yapsam, daha büyük ve sistematik birşey yaparım.
|
Çok teşekkür ederiz. Okulumiza katkı sağlaması için benzer bir hazırlık yaptık. İse yaradığını yazdiginizi görünce çok mutlu olduk. İnşallah biz de başarabiliriz.
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 09:55. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025