![]() |
|
![]() |
#61 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-07-2015
|
dikkate alacağım teşekkürler |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#62 |
Ağaç Dostu
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#63 |
Ağaç Dostu
|
Dün akşam bir tur daha hasat yapıldı ![]() Bu sefer tam kuşa döndürdüm minnacık yapraklar kaldı sadece |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#64 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 18-10-2015
|
Afiyet olsun ![]() 8 fide ile bir kış geçecek sanırım. Ne kadar bereketli bir sistem kurmuşsunuz. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#65 |
Ağaç Dostu
|
Teşekkür ederim Sayın Dudugen Hobi için güzel bir sistem oldu fakat ticari açıdan bir değeri olacak verimi elde edemedim. Onuda çözersem daha iyi olacak. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#66 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 28-04-2013
|
Bunlarin yanina birkac sogan ve sarimsak diker ve yesillerini dibinde 1.5 cm kalacak sekilde birakarak hasat ederseniz onlar da birkac kez alinabilecek, uzun sure dayanacaktir. Afiyet olsun |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#67 |
Ağaç Dostu
|
Teşekkürler Kızıltan Soğan denedim durgun suda nedense biraz acı oldular. O yüzden ayrı olarak toprak da üretim yapıyorum ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#68 |
Ağaç Dostu
|
Cumartesi günü yağan yağmur ve fırtına serayı darmadağın yapmış. Yapmış diyorum çünkü işten akşam 9 gibi eve gidebildim müdahale edip kurtarma şansım olmadı. Çatı yağmur olukları bile tıkanmış salonun tavanından sular bile gelmeye başlamış. O kadar deli yağmur yağmış ![]() Dün marulları kökledim ve sistemi kapattım.Havalar ısınıncaya kadar serada üretime ara veriyorum. Saksılardaki red robin domateslerle oyalanacağım artık |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#69 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 07-12-2011
|
Sn shawshang, Duruma üzüldüm. Doğa ana işte, insanın acizliğini yüzüne vuruyor arada bir. Marul fidesi lazımsa bulup gelirim üretim durmasın ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#70 | |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 18-10-2015
|
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#71 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 14-03-2009
|
Geçmiş olsun sayın shawshang. Marul çabuk büyür, tekrar başlamalısınız. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#72 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 12-12-2015
|
Herşeye rağmen yine de çok güzel seranız ve hidroponik sisteminiz var. Ellerinize sağlık. Özellikle seranızı çok beğendim mart sonu gibi ben de ona benzer bir sera kendi evime yapacağım. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#73 |
Ağaç Dostu
|
bu aralar işyerimdeki yoğunluk ve köydeki zeytinlikle ilgilendiğim için seraya devam edemiyorum. Sistemi bozmadım aynen kaldığım yerden devam edeceğim. İşleri yola koyabilirsem köyde sistemi 2-3 boy büyütmeyi bile planlıyorum ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#74 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 07-12-2011
|
Sn shawshang, Özlettiniz kendinizi , (Zeytin) Ürününüz bol olsun ve kolay gelsin. Köyde kuracağız daha büyük sistem daha öğretici olacaktır diye düşünüyorum. Paylaşımlarınızı bekliyoruz. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#75 |
Ağaç Dostu
|
Cumartesi - pazar ailecek yine zeytindeydik. Soldaki ufaklık 6 yaşındaki kızım, sağdaki 20 aylık yeğen ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#76 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 19-10-2015
|
TARTES bey, sizden almış olduğum AD32 nin sıcaklığı kendi ayarlıyor bildiğim kadarıyla, tekrar ec için hesap yapmaya gerek yok dimi, teyit ederseniz çok sevinirim. teşekkürler |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#77 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 22-04-2008
|
gerek yok. cihazın ve kalibrasyon çözeltisinin eşit sıcaklıkta olmasına dikkat edin. Mesela kalibrasyondan önce 15 dakika aynı ortamda bırakın. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#78 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 19-10-2015
|
çok teşekkür ederim, bende şuanda demo çalışmalarımı balkonda yapıyorum ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#79 |