![]() |
|
![]() |
#271 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 07-05-2009
|
bol bol dometes biber patlıcan gördük hocam ALLAH razı olsun ama sizden ricamız sistemin çalışması ,havalndırma ,soğutma ,ilaçlar,ec ph vs teknik konularda sizden bilgi,destek bekliyoruz ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#272 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 06-05-2010
|
sayın ekremuslu evet yatırma zamanı geldi gibi bu konuda yardımcı olabilirmisiniz,daha pratik bir yolu varmı,sulamanın maliyeti tah.işçilik hariç 5000 tl civarı. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#273 |
Ağaç Dostu
|
ısıtmayıda yapmayı düşünüyoruz |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#274 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 01-07-2009
|
Sayın Akçay, Herşey mükemmel görünüyor. İnşallah sonuçlarını alırsınız... Kolay gelsin... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#275 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 21-05-2012
|
MAşallah hocambol hasatlar |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#276 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 02-02-2010
|
Tü tü tüü Maşallah. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#277 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 17-05-2012
|
Allah utandırmasın.Kazasız belasız bereketli günler dileğiyle. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#278 |
Ağaç Dostu
|
sayın akçay hani abi resimler!!bizi alıştırdın gözlerimiz arar oldu,bir hatamız varsa af ola ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#279 |
Ağaç Dostu
|
sayın idris ne hatası lütfen. yoğunluktan fırsat bulamıyorum ilk fırsatta halledeceğim bugün domates hasadı var,4 gün önce ilk hasadı yapmıştık 85 kg topladık,bakalım bugün kaç kilo toplanacak.havalar çok sıcak malum biraz yoruyor. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#280 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-01-2012
|
sn akçay ı ziyaret etme imkanı buldum. sağolsun çok misafirperver bir ağabeyimiz. serasını gezdik. mesleği icabı elinden her iş gelen bilgi ve tecrübe sahibi biri olduğu için de daha önce hiç görmediğim bir drenaj sistemi yapmış. kendisine buradan da tekrar teşekkür ederim. bol hasatlar dilerim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#281 |
Ağaç Dostu
|
evet arkadaşlar yeni resimler geldi,bu arada havalar çok sıcak olduğundan dolayı son açan çiçeklerimiz kurudu onun için sonlandırmaya karar verdik ve tepe almaya başladık. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#282 |
Ağaç Dostu
|
devamı |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#283 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 27-09-2007
|
Maşallah çok güzelller emeginizin karşılıgı herşeye değer..... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#284 |
Ağaç Dostu
|
teşekkürler sayın müge emeğimizin karşılığı olurmu bilmem ama üretmek güzel bir duygu,üretemeyen toplumlar başkalarına mahkum olur,biz üretmeye devam.dün 1300 kg domates teslim ettik,hasada devam. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#285 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 29-07-2007
|
Ellerinize, emeğinize sağlık sevgili akçay, bol bereketli hasadlar dilerim.Kolaygelsin. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#286 |
Ağaç Dostu
|
maaşallah sn akçay. ellerinize sağlık, çok güzel görünüyorlar. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#287 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 01-04-2009
|
Üretim detaylarını fotoğraflarla bizle paylaştığınız için çok teşekkür ederim.Gelişmelerini sizin gibi bizlerde merakla takip ettik.Çok faydalı bir paylaşım yaptınız tekrar teşekkür ederim.Benim size bir sorum olacaktı Sn. Akçay. Acaba 1300kg domatesi tek biryer mi aldı ve fiyatlandırma nasıl oldu paylaşırsanız çok sevinirim.Allah yardımcınız olsun. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#288 |
Ağaç Dostu
|
eline sağlık usta |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#289 |
Ağaç Dostu
|
Bu seranın siz gelirinden, bende bilgilerden faydalanıyorum. Bu kadar yoğunluk içinde buraya zaman ayırıp bilgi verdiğiniz için çok teşekkür ederim. her zaman yazmasamda sürekli takipteyim. İlk 15 m2 sera adını duyunca benimki daha büyük demiştim ve bakalım ne yetiştirecek diye takıldım. Siz 2000 m2 ye ulaştınız ben hala yerimde debelenip duruyorum. Tabi bu birazda imkan ve olanaklar dahilinde oluyor. Olsun burasıda benim gibi bazen üzülüp bazen seviniyorum. Paylaşımlar için teşekkürler sayın akçay. Saygı ve sevgilerimle. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#290 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 22-03-2012
|
Sevgili akçay ağabey merhaba, Gelişmeler mükemmel, şimdi okudum bende yeni geldim ve tekrar aranıza döndüm çok şükür. Dispaser yanına uğramış, inşallah birgün bende seninle tanışacağım. Yakında seraya başlamadan önce aslında kısa bir tur yaparak sizlerden feyz almak isterim, bu arada kudret hocada bana çok yakın, sık sık onu rahatsız edeceğim, Tekirdağa yakın olmasaydı ne yapayım, benden kurtuluşu yok, neyse Tekirdağın güzel köftesi var bol bol köfte yeriz hocamla, ama merak etme gelirken sanada getiririm, sendende domates alırız artık. Allah yar ve yardımcın olsun, bol kazançlar dilerim... Saygılar.... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#291 |
Ağaç Dostu
|
yalandünya yalan oldun sandım şükür geri döndün,neredeydin diye sormuyorum kokusu yakında çıkar gibi geliyor,bakalım bekleyip göreceğiz,her zaman beklerim,bizimde köftemiz meşhurdur bilesin. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#292 |
Ağaç Dostu
|
evet akçay abime katılıyorum. ve bence tekirdağ köftesinden daha güzel akhisar köftesi ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#293 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 11-06-2012
|
sayın akçay başından beri takip ettim ve bütün yazılanları okudum... Sizi bu cesaretinizden dolayı tebrik etmek istiyorum...Çok büyük bir işin altından başarılı bir şekilde çıkmanız fevkalade... Allah emeğinizi zayi etmesin bol kazançlar dilerim... VE SİZİ TAKİP ETMEYE DEVAM EDECEĞİM... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#294 |
Ağaç Dostu
|
evet arkadaşlar hasada devam ediyoruz bu aradabiliyorsunuz bu çalışma bizim için antramandı zaten bakalım zaman ne gösterecek. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#295 |
Ağaç Dostu
|
satişa giden domatesler |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#296 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 29-07-2007
|
Hayırlı, bereketli satışlar Sevgili akçay. Maşallah çok güzel. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#297 |
Ağaç Dostu
|
bol kazançlar.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#298 |
Ağaç Dostu
|
teşekkürler hocam,teşekkürler dispaser darıs başınıza inşallah. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#299 |
Ağaç Dostu
|
sayın akçay , yaprakların sayısı kadar ürününüz bol olsun |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#300 |
Ağaç Dostu
|
sağolun sayın idris şenol, darısı başınıza inşallah.bu arada herkesin ramazanı mübarek olsun. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|