agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Üretim, Bakım, Düzenleme, Temel Malzemeler > Topraksız Tarım > Evde Topraksız Tarım Uygulamaları
(https)

Beğeni Düzeni48Beğeniler

Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 08-07-2012, 12:22   #35
Ağaç Dostu

Giriş Tarihi: 02-02-2010
08.07.2012

Gelişim devem etmekte.

Domateslerim de verim gayet güzel iken salatalığım dan istediğim verimi alamıyorum. Söküp atmaya da kıyamıyorum. Üzerinde 30 - 40 tane küçük meyve var fakat bunlardan çok azı gelişebiliyor. Birçoğu 3-4 cm den daha fazla büyüyemiyor. Gölgede ve arkada kalan yaprakların neredeyse tamamı kurudu sarardı.

Domateslerim iyi gidiyor herhangi bir problemleri yok. Alt yapraklardan budama yapıyorum ama çok değil. Haftada 1 dal gibi. Alt salkımlardan 2-3 günde bir 2-3 adet domates toplamaya başladım Buda yaklaşık haftada 1 kilo gibi oluyor. 2 kökten bence yeterli.

Su tüketimim ciddi artı. Günde muhtemelen 15 lt civarında. fazlası var azı yok. 2-3 günde bir kontrol yapıyorum. kontrollerde yaklaşık 50 lt su ve yeteri kadar besin ekliyorum. Besini 2,5 civarında tutmaya çalışıyorum. Geçen sene aynı düzenekte 4 kök domatesim vardı. Bu sene 2 kök olmasına rağmen yaklaşık aynı verimi almaktayım.

Herkese yeşil ve bol verimli günler diliyorum.

Eklenen Resimler

scaly beğendi.
Hakan Öncü Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön

Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 06:03.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2026