agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Üretim, Bakım, Düzenleme, Temel Malzemeler > Topraksız Tarım > Evde Topraksız Tarım Uygulamaları
(https)




Beğeni Düzeni4Beğeniler

 
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 17-05-2010, 16:24   #11
Ağaç Dostu
 
rencberdede's Avatar
 
Giriş Tarihi: 15-07-2009
Şehir: Muğla
Mesajlar: 189
Sn.Gazeteci28, arpacığı yeşil soğana dönüştürürken ortalama olarak ağırlığı yaklaşık dört katına çıkarmışsınız. Bu kulağa iyi bir sayı gibi gelmekle beraber, resimleri görünce ortaya bir hayal kırıklığı çıkıyor.

Pazarda satılan soğanlar bizim durgun suda yaptıklarımızdan çok daha gürbüz. Ben de evdeki yemeklik büyük soğanların filizlenenlerini Kudret Bey'in 3'lü besin sistemiyle yeşil soğan yapıyorum. Sonuçları sizinki kadar hayal kırıcı olmasa da, soğanlar gürbüz olmuyor. Dün EC'yi 1.7'den 3.0'a çıkarttım, bakalım ne olacak. Sanki EC'yi yükseltirsek daha iyi sonuç alırız gibime geliyor. İsterseniz siz de yükseltin. Bence biraz da seyreltin.

Yüksek ısı da olumsuz etki yapabilir. Soğanın sıcağı sevdiğini sanmıyorum.

rencberdede Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
 


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 16:29.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025