![]() |
|
|
|
#11 | |
|
Ağaç Dostu.
|
Alıntı:
Burada tartışılan konu "Sera yapımı" dır. Amaç da "Daha basit, daha kolay, ve daha ucuz kullanılabilir bir amatör sera yapımı için katkıda bulunmaktır". Yoksa kişilerin bilgi düzeylerini ölçmek veya küçümsemek değildir. Ben de şimdiye kadar edindiğim tecrübelere dayanarak sn akınselçuk a önerilerde bulundum karşılaşabileceği zorlukları ve durumları yazdım. Önlem almasını önerdim. Bu başlığı sonradan gördüm, yapılanları okudum (Ki çoğu yapılmış) sonucunda gördüm ki yapılan hiç de basit bir iş değil, Ucuz da değil (2500Tl + % 50 demir işçiliği toplam 3750 TL 100 m2 ) Bu paraya 300 m2 sera yapılabileceğini söyledim ve söylüyorum. Bunlar benim görüşüm. Ne yani görüşlerimizi bildirmeyeceksek bu başlıkta tartışma yapmanın ne anlamı var? Buyrun bildiğiniz gibi yapın. Ne kendimi methetdim, ne karşımdakini küçümsedim. Size ne oluyor da araya giriyorsunuz anlamadım? Şahsıma yönelik "Alaycı ve küçümseyici" uslubunuzu şiddetle kınıyorum. Sanırım yazılanları anlayamıyorsunuz, bir kez daha okuyunuz. |
|
|
|
|
|
|