![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 02-04-2009
|
Sn akinselçuk Sizin yaptıklarınıza bakarak ne kadar deneyim kazananlar olduğunu,yaptığınız çalışmaların takdire şayan olduğunu ayrıca belirtmeliyim. Sizi eleştiren arkadaşın farkına varamadığı tek şey bu yapılan çalışmaların bir hobi olarak başlayıp üzerinde fikir yürütülerek en iyisini bulmaya çalışmak olduğunu unutmamak gerekir. Daha da garip olan durum siz her ayrıntıyı yazarken engin deneyimi olan arkadaşımızın hata olarak düşündüğü konulara temas etme gereksimini neden sera yapımı bitince en ayrıntısına kadar yazma gereği duydu. Buda benim anlayamadığım bir konu. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 22-04-2009
|
şişme çadır alternatif olabilir mi?
sera tartışmalarını gördüm altenatif ne olabilir diye düşünürken aklıma şişme çadırlar geldi. Yarım saatte 1000 m2 lik alan. Çadırın üstü şeffaf sera noylonu ile kaplanabilir. Tek sorun herhalde şişirmek olacaktır. Yarım saatte 1000m2 lik alan hizmetinizde. ![]() Çinden bir tedarikçi ile mesajlaştım. 1000 m2'lik bir çadırı 10900 (onbin dokuzyüz) dolara teklif ediyor. Ne dersiniz? mesajın orijinali ve türkçesini aşağıda veriyorum. Thank you for your inquiry. This is Jimmy,from Sunway manufacturing LTD. Are you interested in inflatable tent for 1000m2? We have one kind of STE-043P, The size is 50MX20MX10M,,with nine arches.Make for two parts, with nine pcs 2HP CE blowers The price is USD10900 total Could you tell me your nearest post?so I could quote you the shipping cost to Turkey soon, As any questions,*** feel free to contact with me soon! türkçesi: Sorgunuz için teşekkür ederiz. Bu Jimmy Sunway imalat is from LTD. Sen şişme çadırında 1000m2 için ilgileniyor musunuz? Biz STE bir tür-043P, boyutuna sahip 50MX20MX10M, iki bölümden dokuz arches.Make ile dokuz adet 2HP CE üfleyiciler ile Fiyat USD10900 total Size en yakın posta bana anlatır mısınız? Yüzden Türkiye'ye nakliye maliyetinin yakında teklif verebilir, Herhangi bir soru, *** beni yakında temas kurmaktan çekinmeyin! |
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Ağaç Dostu.
|
Alıntı:
Burada tartışılan konu "Sera yapımı" dır. Amaç da "Daha basit, daha kolay, ve daha ucuz kullanılabilir bir amatör sera yapımı için katkıda bulunmaktır". Yoksa kişilerin bilgi düzeylerini ölçmek veya küçümsemek değildir. Ben de şimdiye kadar edindiğim tecrübelere dayanarak sn akınselçuk a önerilerde bulundum karşılaşabileceği zorlukları ve durumları yazdım. Önlem almasını önerdim. Bu başlığı sonradan gördüm, yapılanları okudum (Ki çoğu yapılmış) sonucunda gördüm ki yapılan hiç de basit bir iş değil, Ucuz da değil (2500Tl + % 50 demir işçiliği toplam 3750 TL 100 m2 ) Bu paraya 300 m2 sera yapılabileceğini söyledim ve söylüyorum. Bunlar benim görüşüm. Ne yani görüşlerimizi bildirmeyeceksek bu başlıkta tartışma yapmanın ne anlamı var? Buyrun bildiğiniz gibi yapın. Ne kendimi methetdim, ne karşımdakini küçümsedim. Size ne oluyor da araya giriyorsunuz anlamadım? Şahsıma yönelik "Alaycı ve küçümseyici" uslubunuzu şiddetle kınıyorum. Sanırım yazılanları anlayamıyorsunuz, bir kez daha okuyunuz. |
|
|
|
|
![]() |
|
|