agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Üretim, Bakım, Düzenleme, Temel Malzemeler > Topraksız Tarım > Evde Topraksız Tarım Uygulamaları
(https)

Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 19-11-2008, 14:05   #1
Yeni Üye

Giriş Tarihi: 13-11-2008
Bred07 Topraksız Tarım Denemeleri

Sevgili büyüklerim ve arkadaşlarım ben antalyadan aranıza yeni katıldım. Bölgede görme şansı bulduğum topraksız tarım seralarına hayran olarak nasıl işledikleri konusunda bilgi sahibi olabilmek için bir arayış içine girip ne şanslıyımki sizleri buldum.
Ben bu işi kendi yaptığım seramda ( resimde v1.1 olarak görüyorsunuz ilaveler oldukca yenilerini koyacağım ***.) tam teşekküllü ve tam otomatik olarak yapmak istiyorum. Bunun için gerekli elektronik bilgisine sahip olduğumu düşünüyorum ve ***. sayenizde gerekli diğer tüm bilgileri kısa sürede edineceğimi umuyorum. Amacım eğer imkanlar el verirse demo seramda başarıya ulaştıkdan sonra kendi seramı a dan z ye kendim yapmak ve işletmek istiyorum. ***. Böyle bir işe neden kalkıştığıma gelince gördüğüm seraların hepsi ispanya, hollanda veya fransa firmalarına veya bunların malzemesi kullanılmak koşulu ile bayilerine çok yüksek fiyatlara yaptırılmış. tabi rakamları birçoğunuz biliyorsunuz bu rakamlara küçük bir yatırımcının bu işe girmesi oldukca zor.
Eğer büyüklerimiz uygun görürse burada benim seram hepimizin serası olsun uygulamalı olarak fide ekiminden döllenmeye ilklimlendirmeden beslenmeye budamadan hasata kadar her aşamayı beraber yürütelim.
Uygun görürseniz ben seramızın ne aşamada olduğunu ve neler yapacağımı sizlere anlatayım.
Sayın büyüklerim cevaplarınızı bekliyorum.
konu uygun başlık altında değilse özür dilerim. sayılar sunarım.

Eklenen Resimler

bred07 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön

Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 16:12.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025