![]() |
|
![]() |
#31 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Limon, Gönderdiğin fotğraf ve içerdiği mesajlar karşında ne diyebilim diye düşünürken; Tost yiyen "çekirgeyi" görünce şunu diyebilirim dedim. Güzel fotoğraf her zaman bulunur, senin çektiğin kare NADİREN.(mesaj no.12) Sıra dışı fotoğraflarını bekliyorum. Sevgilerimle. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#42 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 19-10-2010
|
Hafta sonu Atatürk arboretumunda yeğenim ördekleri beslerken pek mutlu oldu. Tabii ördekler de en az onun kadar mutluydu. ![]() Hep onlara atıyorsun, bu tarafa da at. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#46 |
Ağaç Dostu
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#50 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#52 |
Ağaç Dostu
|
"Yaşamak için mi yemeli, yemek için mi yaşamalı?" ![]() Bu serçe sürüsü kesinlikle yemek için yaşayanlardan. Peynirli, patatesli, ıspanaklı gözlemelerin üzerine, sütte kavrulmuş kabak çekirdeklerini de afiyetle midelerine indirdiler. Yemek bitince hepsi kayboldu. Kendimizi biraz kullanılmış hissetmedik değil hani. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#58 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Ferda Ülkümen, 56 nolu fotoğraf ve ilgili mesajın, değil tebessüm ettirmek; Kahkahalarla güldürdü beni. Diğer fotoğraflar da mesajların çok uygun olmuş ama ben halâ "anne ve kızına" gülmekteyim. Ne olur ara sıra uğra bu sayfaya. Sevgiler.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#59 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 23-10-2009
|
Hocam çok sevimli bir başlık olmuş. Sizlerin de diğer arkadaşların da ellerinize, yüreğinize sağlık. Hepsi çok güzel. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|