![]() |
|
|
![]() |
#1 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 14-04-2009
|
Merhabalar, Son iki senedir ertelediğim kök ayrımı işini bu hafta sonu yapmaya karar verdim. 9 tane ayrı kök çıktı. İki tanesi daha yüzeye bile çıkmamıştı. Elimdeki saksılara birer veya çifter diktim. İki küçüğü de geçen senenin tohumlarını yetiştirdiğim fanusa diktim. İdareten kaseleri altlık yaptım. Üzerlerine kuru sphagnum yosunu yerleştirdim. Umarım tutarlar. ![]() ![]() ![]() ![]() Sent from my SM-N910C using Tapatalk |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 10-09-2023
|
"Merhaba, siteye yeni katıldım. Geçen sene aldığım sinek kapanım bu sene biraz büyüdü, ancak uçları kurumaya başladı. Sorunun kaynağını anlamak ve sağlığını düzeltmek için araştırma yaparken bu siteyi buldum. Sinek kapanımı önce arıtma suyu ile besliyordum, ancak bu son değişiklik sonrası klima suyunu denemeye başladım. Ancak, bu yeni besleme yöntemini sadece 2 gündür uyguluyorum. Sorunumu çözmek için buradayım ve yardımcı olabilecek arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim." |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 13-05-2023
|
Alıntı:
Bu konuyu incelemenizi öneririm http://www.agaclar.net/forum/etobur-bitkiler/5701.htm Düzenleyen almuud : 10-09-2023 saat 19:47 Neden: Ekleme |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 | |
Yeni Üye
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6 | |
Yeni Üye
|
Alıntı:
Ayrıca suyu kaynatmadım. Daha önce kaynatmanın gerektiğini bilmiyordum, bundan sonra suyu kaynatarak odada dinlendirip öyle veririm. Bitkinin yapraklarında kararmalar oluyor, çeneler biraz büyüdükten sonra yapraklar büyümeyi bırakıp sararmaya başlıyor. 2-3 aydır olgunlaşmış bir çene göremedim. Bu sorunlar, bu yılın aşırı sıcak hava koşullarından mı kaynaklanıyor, yoksa bu siyah noktalar bir hastalık belirtisi mi, bilemiyorum. Bitkimin durumu beni üzüyor ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
|
|
![]() |