![]() |
|
![]() |
#10 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 01-05-2010
|
Acele yardım lütfeeen!!!
merhaba. şuan acayip tedirgin durumdayım ve napıcağımı bilmiyorum lütfen yardım bana edin ![]() ![]() bugun bi çiçekçide venüs sinek kapanına rastladım ve aldım. hep istiyordum zaten ama keşke daha önce buraları bir okusaymışım. aslında daha çok venüs sinek kapanı sülalesi aldım su bardağı ebatı saksının içine ne vermişlerse artık; böcek yiyen bitki değil bitki kılığına bürünmüş bi hayvanata dönüşmüş ![]() NE YAPICAM BEN ? 1 - hiç suyum yok! aksilik buzdolabı hep buz dolu olurdu birkaçgün önce elektrikler kesilmişti ve erimişti hepsi ütümde yok öğrenciyim ben ailem de burda değil. ölmesinler çok üzülürüm okadar emek harcadımki bakıcaktım ben onlara herşey sevincim kursağımda kaldı. 2 - saksıdaki torfada hiç birşey katmadım öylece torfu boşalttım saksıya üstünede kalıp halinde ekledim bizim canavar çetesini .. gerçi onun toprağıda çok farklı gözükmüyodu sadece ıslaktı ama bu konuda çok cahilim bu kadaaar teferruatlı olucağını tahmin edemedim. ne yapıcam ben lütfen yardım edin.. burdan bi cevap gelene kadar forumda önceden yazılanları okuyup bi çözüm üretmeye çalışıcam şimdiden çok çok teşekkür ederim.. inşallah ölmezler.. |
![]() |
![]() ![]() |
|
|