agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Mutfak > Et, Tavuk, Balık Yemekleri > Et Yemekleri
(https)




Beğeni Düzeni271Beğeniler

 
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 24-11-2009, 08:58   #11
Ağaç Dostu
 
Giriş Tarihi: 12-09-2007
Şehir: izmir
Mesajlar: 1,331
Galeri: 3
Sayın lokosit,

Bir koca yaz bu soba ile uğraşan biri olarak sizi heyecanla izleyeceğim.

Benim mücadelem ne yazıkki mağlubiyet ile noktalandı, tokat sobası dışarı, mangal içeri tezahüratlarıyla daha çok mücadele edemedim.
" Bir usta kaç senede yetişiyor siz biliyormusunuz " diyerek ev halkına karşı direnişim de fayda etmedi, sobam şu anda bahçemin bir köşesine atıldı, kışın hafta sonları onu gene devreye sokabilirim hesaplarındayım gizli gizli.
Eşimin en büyük endişesi, misafir ağırlamalarımızda, bu soba ile geliştirdiğim yeni pişirme teknikleri sonucu, misafirlere simsiyah etler ikram etmek tehlikesi idi. Bırakmadılar beni, halbuki ben tandır lezzetini bu sobada yakalayacaktım emindim ama kader işte...

Size her türlü teknik yardıma hazırım.

Kolay gelsin.

hosseda Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
 


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 10:00.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025