agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Mutfak > Et, Tavuk, Balık Yemekleri > Et Yemekleri
(https)




Beğeni Düzeni271Beğeniler

 
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 15-06-2009, 00:20   #11
Ağaç Dostu
 
BalıkcıSerdar's Avatar
 
Giriş Tarihi: 09-02-2009
Şehir: Ankara
Mesajlar: 1,160
Sn. Tuna66;

Önce şişlere etlerle sarmısağın beraber dizilmesinin olamayacağını belirtmek isterim, ya sarmısaklar yanar ya da etler çiğ kalır. Olmazsa olmaz değil ama sarmısakları ayrı şişte yapmak daha iyi, böylece sarmısaklarıda yiyebilme şansı olur.

Elektrikli ocak yapma fikrinize gelince, elektrikli ocak ayrı şey, elektrikli Tokat Kebabı ocağı ayrı şey Rezistansların malzemeye uzaklığından tutunda, ocak iç ısısını ayarlama ve sabit tutma vs. vs. çok zor iş. Bunu başaran üreticinin söylediği "ocağın pişirmesini tutturabilene kadar, yaktığım etlerle, hiç ettiğim malzemenin, hiç ettiğim elektrik tesisatının hesabını bilmiyorum".

Gözünüz kesiyorsa buyrun, ilk müşteriniz benim

Tokat Kebabını tatmak istiyorsanız, arkadaşınız becerebiliyorsa onu sıkıştırın, yoksa maalesef Tokat'a gitmekten başka şansınız olduğunu sanmıyorum.

Selamlar, saygılar.

BalıkcıSerdar Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
 


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 22:16.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025