agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Mutfak > Et, Tavuk, Balık Yemekleri > Et Yemekleri
(https)




Beğeni Düzeni271Beğeniler

Cevapla
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Eski 22-07-2008, 10:11   #1
Ağaç Dostu
 
m ü g e's Avatar
 
Giriş Tarihi: 30-06-2008
Şehir: İstanbul
Mesajlar: 551
Selahattin Bey, fotoğraflarla birlikte kebabı çok güzel anlatmışsınız. Bilen bilmeyen herkesin canının isteyeceği bir anlatım olmuş Hatırladığım kadarı ile sarımsak Tokat kebabının vazgeçilmezlerinden biri. Bazı yerlerde özel kebap pidesi ile servis edilir yazıyor benim hatırladığım kadarı ile normal ekmekle servis ediliyordu, bahsedilen özel pidenin nasıl olduğunu biliyor musunuz?

m ü g e Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Cevapla


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 18:00.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025