agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Mutfak > Et, Tavuk, Balık Yemekleri > Et Yemekleri
(https)




Beğeni Düzeni271Beğeniler

Cevapla
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Eski 11-05-2008, 22:19   #1
Ağaç Dostu
 
Giriş Tarihi: 15-09-2006
Şehir: İstanbul
Mesajlar: 3,592
Sevgili Deniz Akvaryumu Bir İsparta lı olarak Tokat kebabına karşı İsparta Kebabını anlatman müthiş . Biz bu tartışmayı hala oğlum Mimar Özcan Gürsel ile çok yapardık.O babası nedeni ile Turhal lı.O Tokat kebabı der ben ise İsparta kebabı derim, bu tatlı tartışma sürer giderdi. Sonunda İsparta Kebabını yedirince tamam bir daha bu tartışmayı yapmayacağım dedi.

Senin anlatımına bir ilave yapmak isterim. Üzüm hoşafına mutlaka mersin ilave edilir.Mersinde biliyorsun o hoşafa muhteşem bir rayiha verir. ****** illada Kebapçı Kadir de yenmeli.Kadir amca rahmetli olunca işin başına oğlu Hüseyin geçti.

Mahmut Leventoğlu Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Cevapla


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 07:05.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025