agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Mutfak > Et, Tavuk, Balık Yemekleri > Et Yemekleri
(https)




Beğeni Düzeni31Beğeniler
  • 11 Gönderen hosseda
  • 1 Gönderen Ozlem A
  • 6 Gönderen hosseda
  • 4 Gönderen MeyveliTepe
  • 2 Gönderen hosseda
  • 1 Gönderen MeyveliTepe
  • 6 Gönderen hosseda

 
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 19-09-2016, 23:32   #1
Ağaç Dostu
 
Giriş Tarihi: 12-09-2007
Şehir: izmir
Mesajlar: 1,331
Galeri: 3
fırında tandır

Fırını tava getirdikten sonra ( yaklaşık 3 saat kadar odun yanıyor içinde) közleri dışarıya alıyorum. Büyük bir toprak kabı suyla doldurarak tandır kabının yanına koyuyorum ve en az 12 saat kapağı kapalı fırında unutuyorum. Fırının sıcağıyla et pişiyor. Bu fotoğraftakini 24 saat sonra çıkardım. Eti kemiğiyle kaldıramadım sıyrıldı kendiliğinden kemikten..

Eklenen Resimler
  
hosseda Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
 


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 16:25.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025