agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Mutfak > Et, Tavuk, Balık Yemekleri > Et Yemekleri
(https)




Beğeni Düzeni23Beğeniler
  • 7 Gönderen hosseda
  • 1 Gönderen hosseda
  • 3 Gönderen hosseda
  • 3 Gönderen hosseda
  • 5 Gönderen hosseda
  • 4 Gönderen hosseda

 
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 16-04-2014, 08:49   #3
Ağaç Dostu
 
Giriş Tarihi: 12-09-2007
Şehir: izmir
Mesajlar: 1,331
Galeri: 3
Evet fotoğraftaki kebap Denizli kebabı benzeri bir kebap.

Yukarıda yazmayı unuttuğum bir husus var onu da ilave etmek lazım. Kuzu etinin yağlı olanı seçilecek ve yağlar hiç temizlenmeyecek. Onlar etin yanmasını önlüyorlar ve tandıra ilave lezzet katıyorlar...

hosseda Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
 


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 07:55.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025