agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Mutfak > Et, Tavuk, Balık Yemekleri > Et Yemekleri
(https)




Beğeni Düzeni16Beğeniler
  • 2 Gönderen sigortacihasim
  • 3 Gönderen sigortacihasim
  • 1 Gönderen sigortacihasim
  • 2 Gönderen sigortacihasim
  • 4 Gönderen sigortacihasim

 
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 03-04-2013, 21:06   #4
Ağaçsever
 
sigortacihasim's Avatar
 
Giriş Tarihi: 18-09-2007
Şehir: antalya
Mesajlar: 85
İşin en heyecanlı noktası..Herkes merak içinde..İçindeki bakalım nasıl olmuş????


Artık testilerin açılma zamanı..Folyalar sıyrılıyor,hamur kapaklar kesiliyor...Mis gibi kebap kokuları gelmeye başladı bile...



İçleri tabaklara boşaltılacak






Uploaded with ImageShack.us

mazda_ozan ve Jakin beğendi.
sigortacihasim Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
 


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 22:19.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025