agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Mutfak > Et, Tavuk, Balık Yemekleri > Et Yemekleri
(https)




Beğeni Düzeni16Beğeniler
  • 2 Gönderen
  • 3 Gönderen
  • 1 Gönderen sigortacihasim
  • 2 Gönderen sigortacihasim
  • 4 Gönderen sigortacihasim

Cevapla
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Eski 03-04-2013, 20:51   #1
Ağaçsever
 
sigortacihasim's Avatar
 
Giriş Tarihi: 18-09-2007
Şehir: antalya
Mesajlar: 85
İki saatte fırında pişen testiler sofraya geliyor,

Testiler sofrada yerlerini alırlar...



Jakin beğendi.
sigortacihasim Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 03-04-2013, 21:06   #2
Ağaçsever
 
sigortacihasim's Avatar
 
Giriş Tarihi: 18-09-2007
Şehir: antalya
Mesajlar: 85
İşin en heyecanlı noktası..Herkes merak içinde..İçindeki bakalım nasıl olmuş????


Artık testilerin açılma zamanı..Folyalar sıyrılıyor,hamur kapaklar kesiliyor...Mis gibi kebap kokuları gelmeye başladı bile...



İçleri tabaklara boşaltılacak






Uploaded with ImageShack.us

mazda_ozan ve Jakin beğendi.
sigortacihasim Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 03-04-2013, 21:09   #3
Ağaçsever
 
sigortacihasim's Avatar
 
Giriş Tarihi: 18-09-2007
Şehir: antalya
Mesajlar: 85
Testi kebabı tabaklarda..şimdi sıra yemeğe geldi.


Afiyet olsun

sigortacihasim Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Cevapla


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 23:03.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025