agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Mutfak > Et, Tavuk, Balık Yemekleri > Et Yemekleri
(https)




Beğeni Düzeni246Beğeniler

 
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 04-11-2012, 21:29   #32
Ağaçsever
 
Giriş Tarihi: 19-09-2010
Şehir: izmir
Mesajlar: 64
ben size senelerdir yaptıgım kireçle temizleme yöntemini yazayım

Toz kireci ıslatın, tortusu dibine kadar çökmesi için birkaç saat bekleyin.
Üstteki duru suyu alın.
işkembenin içini boşaltın elde ettiğiniz kireçli suya* yatırın 4-5 saat sonra tırnagınızın ucu ile kazıyor gibi yapın çıkıyorsa bıçakla kazıyın
çok bol suda yıkayın

en kolay ve basit bir yöntem bembeyaz işkembeniz hazır

* 1 çay bardağı sönmemiş kireç + 1.5 litre su

attar, Milla ve sevdam beğendi.
aşkan Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
 


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 16:57.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025