agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Mutfak > Et, Tavuk, Balık Yemekleri > Et Yemekleri
(https)




Beğeni Düzeni246Beğeniler

 
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 27-10-2012, 14:14   #29
Yeni Üye
 
ressamsikar's Avatar
 
Giriş Tarihi: 27-10-2012
Şehir: AFYON
Mesajlar: 11
İşkembe temzilerken mümkünse hiç bir kimyasal ( kireç , soda vs) kullanmayın . işkembenin şamrel lastik gibi olmasına neden olur
Tatsız olur, kendi öz tadını dokusunu bozar.
Kesilen etin en az bir gün bekletilmesi gibi , içinde laktik asit ürüyor ve kendiliğinden doğal çürüme evresiyle ayrışıyor .Doğru olan videodaki gibi bir gün kapalı ve boşaltmadan bekletilmesi yöntemidir ... saygılar.

ressamsikar Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
 


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 03:36.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025