agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Mutfak > Et, Tavuk, Balık Yemekleri > Et Yemekleri
(https)




Beğeni Düzeni32Beğeniler
  • 1 Gönderen
  • 1 Gönderen
  • 2 Gönderen
  • 2 Gönderen
  • 1 Gönderen
  • 1 Gönderen
  • 4 Gönderen
  • 3 Gönderen Tura
  • 1 Gönderen
  • 1 Gönderen
  • 8 Gönderen
  • 2 Gönderen
  • 2 Gönderen
  • 1 Gönderen
  • 2 Gönderen

Cevapla
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Eski 03-05-2012, 08:51   #1
Ağaç Dostu
 
Giriş Tarihi: 09-06-2008
Şehir: Aksaray
Mesajlar: 4,652
Galeri: 2
Karbonat diyenler haklı. Sır Karbonatta
İnegöl köftesinin sırları

900 gr Dana döş ( Kaburga kıymasıda olur) + 100 gr kuzu kıyma + Buluna bilirse 0 numara irmik (Yoksa havanda irmik iyice döğülecek) veya kepeği alınmamış bayat ekmek içi

1-Karbonat
2-Haddinden fazla yoğurmak ve 24 saat dinlendirmek.
3-Soğanı ızgara yapmadan az önce ilave etmek.
4-İstenirse, içine bu aşamada eski kaşar rendeleye bilirsiniz.
5-Önce bir yüzü, sonra ikinci yüzünü pişirme. Eline maşayı alan köfteyle uğraşmaz.
Afiyet olsun.

Orcn, limon ve denizkan beğendi.
Tura Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Cevapla


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 18:36.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025