agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Mutfak > Et, Tavuk, Balık Yemekleri > Et Yemekleri
(https)




Beğeni Düzeni32Beğeniler
  • 1 Gönderen Sevgi Durul
  • 1 Gönderen beka
  • 2 Gönderen beka
  • 2 Gönderen kılıç
  • 1 Gönderen kelebek çalısı
  • 1 Gönderen kelebek çalısı
  • 4 Gönderen Sevgi Durul
  • 3 Gönderen Tura
  • 1 Gönderen limon_sever
  • 1 Gönderen beka
  • 8 Gönderen esk nisagül
  • 2 Gönderen LavantaSE
  • 2 Gönderen esk nisagül
  • 1 Gönderen kdr1965
  • 2 Gönderen sigortacihasim

 
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 02-05-2012, 23:11   #9
Ağaç Dostu
 
Sevgi Durul's Avatar
 
Giriş Tarihi: 02-08-2009
Şehir: Manisa Eskişehir
Mesajlar: 8,528
Galeri: 765
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi kelebek çalısı Mesajı Göster
İşin sırrı, bu gibi lezzetleri lokal olarak yerinde yemek sanırım
Sevgili kelebek çalısı, elbette doğru söylüyorsunuz. Bir de dışarıda yenen her zaman daha değişik ve daha leziz gelir. Tabii bilindik ve emin olunan yerlerde yenince.

Aslen Eskişehir'de doğup büyümüş olsam da, atalarım Abhazya'dan göç edip İnegöl ve köylerine yerleşmişler. Dolayısıyla İnegöl'de çok vakit geçirdim. Eskiden İnegöl Köfteye ne katıldığı sır gibi saklanırdı. Sonradan bir şekilde karbonat ilave edildiğini öğrendik. Galeta unu yerine de, ekmek içi ufalanarak kullanılıyor.

Karbonatla en az dışarda yenilenler kadar leziz oluyor. Denemenizi tavsiye derim.

Sevgi Durul Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
 


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 14:57.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025