![]() |
|
|
![]() |
#1 |
agaclar.net
|
Elbasan tavası
Etleri düdüklü tencerede haşla. Suyunu ayırarak, tepsiye koy. Üzerini kaplayacak kadar miktar yoğurda bir iki yumurta kırıp karıştır. Üzerine dök. Biraz yağ... Fırında 10-15 dakika tut. Elbasan tarifi aldınız ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Ağaç Dostu
|
Bu tam bana göre. Teşekkürler Malina. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|