agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Mutfak > Et, Tavuk, Balık Yemekleri > Et Yemekleri
(https)




Beğeni Düzeni1Beğeniler
  • 1 Gönderen Eovyn

 
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 26-11-2008, 16:29   #1
Ağaç Dostu
 
berduray's Avatar
 
Giriş Tarihi: 15-04-2007
Şehir: bodrum
Mesajlar: 3,153
Galeri: 72
Keşkek (Bodrum usulü)

Keşkeği Bodrum usulü yaptım.

Yarım kg. yarmayı (göce, aşurelik buğday ya da siz adını nasıl biliyorsanız) geceden ıslatıp, sabah pişirdim.

1 bütün tavuğuda güzelce haşladım, gögüs ve but etlerinden güzelce ,bolca didikledim, biraz zeytinyağı, bol tereyağı eşliğinde biraz kızarttım tavada.

Pişen yarmanın içine ekledim,dibini tutmasın diye sürekli karıştırdım, tuzunu ekledim ve çok az karabiber ekledim.

Suyunu iyice çekti.
Kıvamı tuttu ayran, turşuyla yedim. Bu kadar.

Eklenen Resimler
    

Düzenleyen berduray : 09-03-2009 saat 21:55
berduray Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
 


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 23:06.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025