![]() |
|
|
|
#11 |
|
Ağaç Dostu
|
Örneğin rafine olmuş zeytinyağı ile soğuk sıkım zeytinyağı içindeki E vitamini miktarını karşılaştırdığınızda gerçekler hemen ortaya çıkar. ---------------------- Örneğin; Organoleptik özellikleri açısından oldukça zengin selection yağımız %0.5 asidite; 10 meqO2/kg'den düşük peroksit ve en fazla 197 mg/kg Vit E seviyesine sahiptir. http://www.zeytinim.com/urunlerimiz.aspx?type=zy Sonuçta en fazla %1 asidite ve 15 meqO2/kg peroksit ve 180 mg/kg Vit E düzeyi olan, özel harman ortaya çıkar. SIENA Belediyesi Tadım Komisyonu tarafından, tatlı, hafif meyve tadında yorumuyla değerlendirilmiştir. http://www.zeytinim.com/urunlerimiz.aspx?type=zy Peki rafine olmuş zeytinyağı içindeki E vitamini ne kadar ? Ya da var mı? |
|
|
|
|
|