![]() |
2 Eklenti(ler)
Teşekkürler M.Sema, çiçek için önerin var mı? Kaktüs olur mu dersiniz?
Ellerine sağlık Giz3m çok şık olmuş hasır örgülerin. Bu da büyük boy dondurma kabına yeni peçete denemem. Fujer saksısı olacak. Eklenti 82111 Eklenti 82112 |
Teşekkür ederim hepinize... Bu dondurma kabı da süper olmuş ellerinize sağlık...
|
Saksının, yoğurt kabının, teneke kutunun ya da hangi malzeme ile yapmış olursanız olun altına 3-4 delik deldiğiniz taktirde istediğiniz her şeyi yetiştirebilirsiniz. Tabii kaktüs süper olur. :D
|
Sevgili Giz3m,
Afrika menekşeleri ile ilgili başlıktaki bordo menekşenin saksısını da sen hazırladın değil mi? Yakın foto ve açıklamaları lütfen :) |
Evet sevgili Maki01. O saksı da yoğurt kabından yapışkanlı kağıt kaplama ile yapıldı. Resimlerini en kısa zamnda ekliyorum...
|
plastik yoğurt kabından yapışkanlı raf kağıdı kaplanması
1 Eklenti(ler)
yoğurt kapları boşalınca raf kaplamak için aldığım yapışkanlı kağıtlarla kapladım şirin bir saksım oldu
|
1 Eklenti(ler)
ilkdefa denedim ama yanlış boya kullanmışım (acemilik) bunları 2saat önce boyadım gelişi güzel ama devamı gelicek.
|
Saksılara bayılım. Elinize sağlık.
|
agaclar. net sitesine üye olduğumdan beri açılan tüm forumları okumaya çalışıyorum bu formda çalışmalarıyla bilgi dahil her alanda paylaşımcı olan tüm üyeleri en derin saygılarımla kutluyorum.
"İyi seçilmiş kitapları okumak, geçmiş yüzyılların seçkin zekalarıyla önceden düzenlenmiş bir konuşmaya katılmak gibidir" (Rene Descartes) |
|
seninkilerde ğüzel arkadaşım
|
arkadaşlar bir şey danışmak için geldim.
elimde daha öncelerden kalan ahşap boyalarım var su bazlı. bu boyaları kullanabilirmiyim? sizin akrilik dediğiniz ahşap boyası mı? |
2 Eklenti(ler)
bende netten böyle bir saksı buldum ve paylaşmak istedim arkadaşlar belki yapmak isteyenler olabilir.
terlik saksı Evde kullanmadığınız üstü delikli plastik terliğinizin içine toprak ile maydonoz ya da dereotu tohumu koyarak mutfağınızın penceresinde her daim kullanılmaya hazır olan bitkinizi yetiştirebilirsiniz. Fotoğrafdaki gibi kenarlarına da plastikten ya da fimodan yapacağınız çit hem toprağın dökülmesini engeller, hem de saksınızın daha şirin gözükmesini sağlar. |
arkadaşlar hepinizin ellerine sağlık bende bu tür saksılar yapmak için nette araştırma yaptığımda buldum ve hemen denedim çok pratik bir yöntem biraz yemek tarifi gibi olacak ama denemeye değer 2 kaşık buğday nişastasını 3 su bardağı suyla pişirin soğuduktan sonra 7 8 cm lik kumaşlar kesin soğuyan karışımın içine atıp sıkın sonra kaplamak istediğiniz plastik kovanın üstüne uygulayın üzerinede desen yapmak isterseniz çiçek figürlerini aynı teknikle uygulayın donduktan sonra harika saksılarınız oluyor ben denedim çok güzel oldu fakat fotoğraf gönderme özürlü olduğum için sizlerle paylaşamıyorum ayrıca bu tariften beş altı tane yoğurt kabı kaplanıyor
|
Sayın Cennetbahçesi şuraya bir göz atın, takıldığınız yerde yardımcı olalım.
|
sayın berduray yüklüyorum resimleri gözat a basıyorum resimler açılmıyor saatlerdir uğraşıyorum olmuyor anladım ki ben çiçek yetiştireyim bu işleri de bir bilene yaptırayım kabul ediyorum bu konuda yeteneksizim
|
Gelişmiş editore geçtikten sonra Resim ekleye (yani ataç'a) tıkladığınızda açılan ekranın birinci satırında gözatı seçip, yükleyeceğiniz fotoyu bulun ve seçin. Fotoğraf sayısı birden fazla ise hemen alt satırla aynı işlemi yapın. Fotoğraflar bitince "yükle"" yi tıklayın.
Yüklemesi için bir süre bekleyin. Açılan pencereyi kapatın. Mesaj yazdığınız yerde yeniden ataç'ı tıkladığınızda yüklediğiniz fotoğrafların altta yer aldığını göreceksiniz. Tek tek ya da topluca seçin. Hepsi bu. Eminim başarırsınız. Kolay gelsin... |
5 Eklenti(ler)
Sahile yakın yaşamanın avantajları, ne bulduysam topladım ve silikonladım.
|
Sn.Berduray ;
gerçekten çok güzel olmuş ,üst kısımlara da ağaç kabukları renginde boyasanız mükemmel olacak.Elinize sağlık. |
Sevgili Berduray ellerinize sağlık çok güzel olmus Sevgili Nurcanaybay bende üst kısmını düşünürken siz yazmışsınız boya veya ince ahşap çıta v.s.
|
ellerine sağlık berduray çok farklı bir çalışma olmuş.
|
Sevgili Berduray ellerinize sağlık. Resimlere bakarken insana "ben niye düşünemedim" dedirtiyor;) veya "yaratıcılıkta sınır yok dedikleri bu olsa gerek" diyorsunuz:). Kaktüslerinize succulentlerinize bayılmıştım. Saksıları da bir harika:)
|
elinize, emeğinize sağlık.
|
Sevgili berduray,
Elinize sağlık, çok güzel olmuşlar:) Üzerlerine vernik ya da başka koruyucu bir malzeme sürdünüz mü? |
Çok teşekkür ederim dostlar.
Çam kabuklarının nem, su,ısı vs. etkisi ile ile kat kat kalkma ihtimaline karşın bir kat yat verniği çektim. Üst kısmı da hemen elden geçiriyorum, önerileriniz için teşekkürler, hoşçakalın, "AĞAÇLAR"la kalın!!! |
Sayın berduray saksılarınız çok estetik olmuş..Saksının ağız kısmındaki plastik kamufle edilebilirse satışa bile sunulabilir. Kutlarım!
|
Maillerimiz yolda karşılaşmışlar(!).Tekrar oldu bu ağız kısmı böylelikle..Tekrar elinize sağlık.
|
Sevgili Berduray,
Çok çok güzel olmuş. Yaratıcılık denen şey bana hiç uğramamış. Hem fonksiyonel hem şık şeyler tasarlıyamıyorum. Kopya çekiyorum ben de. Balkon demirlerine asmak üzere ferforje askılık yaptırmıştım. Ehh biraz estetikten uzak oldu. Dekoratif taşlarla azıcık da olsa sevimli hale getirmek istedim. Silikonla yapıştırırım diye düşündüm ama sıcakta silikon olmaz dediler. Kaldı öylece. Sıcak ve silikon anlaşamıyorlar mı? |
Zamanla düşen parçalar oluyor ama tekrar yapıştırılıp, onarılabilir, sağlamcıyım derseniz,derbi veya Japon daha iyi tutar.
|
Sevgili Berduray, becerikli ellerine sağlık. Ağız kısmı için yeteri kalınlıkta bir ipi silikonla yapıştırmayı da deneyebilirsin.
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 15:21. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025