![]() |
Selis önce nalbura gideceksin sonrada dondurmayı götüreceksin:D öyle bisikletin üstünde yan gelip yatmaya benzemez bu işler:p:p:p
|
cenan siz öyle deyince hemen bir hamle gelmeliydi benden değil mi? :p Mesajınızdan sonra 10 yaşındaki oğlumun birikimlerinden tırtıkladım biraz (sarı 1 kuruş) :D .. Selluka'mın saksısına bir sıra yaptım ama sonradan çok görgüsüzce geldi.. :p Devam etmelimiyim bilmiyorum ;)
http://img197.imageshack.us/img197/4899/selluka.png |
süpersin arkadaşım yaaa:p Her görülen bir görsel insanda başka fikirler çağrıştırır.Akşam eve gidiyimde şu benim evdeki küpte saklı çeğrek altınları dışa yapıştırıyım bari:p
|
Alıntı:
|
sevgili cenan harika olmuş bunlaryaa.. Ellerine sağlık.
|
Teşekkür ederim.Alt tabaktaki çiçeklerin yakışmadığının farkındayım:rolleyes: Bu akşam eve gidince vernik atıcam üstüne.Benim rüzgarlı balkonda sprey boyayla kutuyu boyamam çok komik oldu.Rüzgar Allah'tan bana esmedi:p o yüzden ev gibi ortamda ne yapmak gerekirmiş?sprey boya kullanmamak gerekirmiş:p
|
Ellerinize sağlık Sevgili Cenan, çok güzel olmuş saksılarınız;) Çeyrek altınlar için daha iyi fikirlerim olabilir:D
|
Teşekkür ederim ide;)
düm akşam plastik olana sprey vernik attım.Boya çatladı.Çatlatma tekliği otomatik gerçekleşti:pAma bir müddet sonra kuruyup soyulurmu onu bilmem.Nalburdan ben derdimi anlatıp boya istediğimde sprey önerdi bence yanlış seçimdi çok içime sinen birşey çıkmadı ortaya maalesef.. |
3 Eklenti(ler)
En sonunda iki günlük çalışmam sonaerdi.
Saksımı dün gece bir kat bu sabah üç kat olmak üzere beyaz tutkalla kapladım.En son beşinci kat olarak sarı renkli guaj boya ile karıştırdığım tutkalı sürdüm.Yapışacak malzemeler kesildi,yapıştırıldı sizlerin yorumlarınızı öğrenmek için foruma eklendi... |
Fatih cim çalışman süper olmuş.Ellerine sağlık.
|
Ellerinize sağlık sn Fatih, güzel olmuş da niye tutkalla kapladınız onu anlayamadım??
|
Alıntı:
Tutkalla kaplamamın nedeni boya tutmasıydı.Saksıyı tutkalsızken boyamak imkansızdı.O yüzden tutkalla kapladım sayın Coyote. |
Fatih bey ellerinize sağlık. Çok cici olmuş.
|
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Yorumlarınız için çok teşekkürler... |
Fatih Bey ben tutkalla hiç kaplamıyorum. Evde badanadan artan akriliklerle falan boyuyorum. Çok sulandırmadığınız sürece iki katta gayet güzel tutuyor. Daha ekonomik olur evde artan boya varsa.
Ellerinize sağlık... |
Fatihciğim çok güzel olmuş ellerine sağlık...
|
Fatih ellerine sağlık çok şirin olmuş:))
|
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
|
Fatih Bey,
ellerinize sağlık gerçekten hem güzel hemde çok şirin görünüyorlar. |
Alıntı:
|
2 Eklenti(ler)
En sonunda dayanamayıp bir tane daha yaptımm...
Beğenecekmisiniz bakalım. |
Fatihciğim valla sana ne demeli bilmem çok güzel olmuş..içide dışıda mum:)ayrıca benim mum çiçegime böyle saksı yapmanda çok hoşuma gitti:))
|
Alıntı:
|
Ellerine sağlık fatih hepsi çok güzel olmuş;)
|
Alıntı:
|
5 Eklenti(ler)
En sonunda üçüncüde bitti;)
Sayın Berduray devam demiştiniz değil mi?;) |
Sn Fatih,ellerinize sağlık.Beceriniz ve zevkiniz takdire değer.Sevgiler.
|
Alıntı:
|
Çok şirin olmuşlar Fatih'cim ellerine sağlık...
|
Ellerine sağlık sevgili Fatih, çok güzel olmuş saksıların. Tweety'li olan figür tam yapışmamış mı, yoksa bana mı öyle geliyor? Belki ışıktandır ama sanki uçları havadaymış gibi görünüyor.
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 06:43. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025