agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Doğaya ve Yaşamınıza Sahip Çıkın > El Yapımı Ürünler, Hobilerimiz
(https)




Beğeni Düzeni450Beğeniler

Cevapla
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Eski 07-06-2007, 10:57   #1
Ağaç Dostu
 
COYOTE's Avatar
 
Giriş Tarihi: 11-01-2007
Şehir: Giresun
Mesajlar: 1,515
Galeri: 1
Sn nevsune eğer yer probleminiz varsa benim şu an yapmaya çalıştığım bişey var paylaşayım istedim.Nalburlarda bulunan kafes vs çevirmek için kullanılan tellerle örülmüş ağlar var(adını bilmiyorum )ondan 1 metrekare kadar duvara dört köşeden çivi ile sabitleniyor.Daha sonra (ben konserve kutularını tercih ettim ama plastik saksıda olur sanırım)resimdeki gibi sağlam bir telle bağlanıyor ve duvara sabitlenen ağa takılıyor.

Eklenen Resimler
 
aleydi ve eceyıldız beğendi.

Düzenleyen COYOTE : 07-06-2007 saat 19:31
COYOTE Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 07-06-2007, 13:10   #2
Ağaç Dostu
 
Giriş Tarihi: 16-05-2007
Şehir: YALOVA
Mesajlar: 4,833
Her şey harika görünüyor. Arkadaşlar yüreğinize sağlık.

Saygıyla.

cemal.S Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 07-06-2007, 16:13   #3
Ağaç Dostu
 
nevsune's Avatar
 
Giriş Tarihi: 04-05-2007
Şehir: Ankara
Mesajlar: 4,917
Galeri: 215
Sevgili coyote777

Gerçekten harikasın. Ne güzel fikirler bunlar(sana güzel Giresun'un güzel insanı diye boşa söylememişim). Bunu baharat saksılarımda deneyebilirim. Aynı zamanda çiçeklerle de deneyeceğim.

Bazen yokluklar ( bu da bir yer yokluğu) insanı nasıl yaratıcı yapıyor değil mi? Benim düşgücüm, genellikle çok beğenip alamadığım bir şey üzerine kafa yorup alternatif birşeyler yapmakla harekete geçiyor. Sonunda o almak isteyip de alamadığımdan, çok daha beğenileni çıkıyor ortaya.

O sözünü ettiğin kafes telinden ben de bir elsanatları satan dükkanda onun tavana asılmış halini görmüştüm. Dört tane çıta ile çevrilmiş ve köşelerden çıkan kalın tellerin birleştiği orta noktadan tavana bir çengel ile asılmıştı . S biçiminde (bunların adlarını hiç bilemem) çengellerle bir taraflarından tele asılıp, aşağıda kalan uçlarına da çeşitli objeler asılıp sarkıtılmıştı. Gördüğümde bayılmıştım. Hatta ben bunu mutfakta uygulayıp tava, kepçe vb. gibi mutfak ıvırzıvırları, aralarına sarkan çiçekler koymayı planlamıştım (da bir türlü yapamadım) Bu fırsatla belki onu da yaparım.


Düzenleyen nevsune : 07-06-2007 saat 18:38
nevsune Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Cevapla


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 22:45.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025