![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 30-12-2012
|
Dondurma ve peynir kabından peçete yapıştırarak saksı yaptım. ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaç Dostu
|
Çamaşır suyu kabından yapılan saksı. ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-06-2012
|
Sevoş, bayıldım icadınıza Acaba o saçakları geri dogru tutturma işlemini ne ile gerçeklerştirdiniz? |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Ağaç Dostu
|
sayın hira saçakları iğne ve iple yaptım.iğneyi çakmakla ısıtarak deldim,sonra boncukla sabitledim. |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 29-06-2016
|
Sn. sevoş peçete ile yaptığınız çalışmaları çok beğendim, tam olarak nasıl yapıştırdınız. Arka kısımları boyadiniz mı ve peçete çıkmasın diye üzerine herhangi bir şey kapladınız mı? Ben de uygulamak isterim, elimde desenlerini sevdiğim bir kaç peçetem var. Şimdiden teşekkür ediyorum. |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 24-04-2015
|
izmit yahyakaptan da dolaşırken gördüğüm bir site bahçesi. Emekli amcalardan biri burayı cennete çevirmiş ![]() saksı olarakta detarjan kutuları kullanmış ilginç ve güzel bir fikir. |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Ağaç Dostu
|
sayın dembudemdir peçete transfari yaptım.objeyi boydıktan ve kuruttuktan sonra peçete yapışacak yere transver tutkalı sürdüm.tek kat peçeteyi yapıştırıp üstüne tekrar yapıştırıcı sürdüm o kadar |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 29-01-2018
|
Konuyla ilgili uzun zamandır paylaşım yapılmamış ama ben de meraklısına belki fikir verir dedim.Forumda gördüğüm saksılar bundan sonrası için ilham verici oldu.Emeği geçen herkesin eline sağlık.Bunlar da benim yaptığım çalışmalar.. |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 29-01-2018
|
Varilden,eski el arabasından,tekerlekten yapılan saksılarım ![]() |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 22-01-2008
|
Forumu baştan sona inceledim, hepinizin emeğine sağlık. |
|
|
|
|
|
#11 |
|
Ağaç Dostu
|
Teşekkür ederim. Evet bunlar yapıştırma, sadece fonlar boyama, çizgili fonu photoshopta yaptım.. Resimler de internet sitelerindeki ücretsiz örnekler. Çözünürlükleri çok iyi olmadığı için photoshopta rötuşlayıp, çıktısını alıp fotokopi çektiriyorum(evde kullanılan printer çıktısı bu şekilde yapıştırılmıyor,boyalar dağılıyor). Daha sonra boyanmış tenekelere sulandırılmış beyaz tutkalla yapıştırıyorum, cilalıyorum hepsi bu. |
|
|
|
|
|
#12 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
istiyorum istiyorum Berduray'ın fazla bitkilerinden istiyorum. Sitenin uzun süreli takipçisi ve yeni hasta fanatiği olarak; beni cesaretlendirecek, özellikle sevgime çiçekleriyle karşılık verecek, yapraklarıyla coşacak, uygun gördüğünüz fazla bitkilerinizden şiddetle rica ediyorum. Lütfederseniz özelinize adres bilgilerimi gönderebilirim. |
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
Ağaç Dostu
|
Yorumlarınız için çok teşekkürler... |
|
|
|
|
|
#14 |
|
Ağaç Dostu
|
Ehh hep saksıları süslemek iyi olmuyor.Birazda çiçek açması uzun sürenleri çiçeklendirmek istedim ve ilk gören herkez bu çiçeği ne zaman ve nerden aldın gözümden kaçmış demesin mi ![]() Grafon kağıtlarıyla yaptığım ve kılıç çiçekleri üzerinde denediğim çiçeklerim.Belki kaktüslerde de küçükleri denene bilir ![]() Düzenleyen Fatih : 01-09-2009 saat 14:31 |
|
|
|
|
|
#15 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 22-10-2007
|
Çok güzeller, elleriniz dert görmesin Sevgili Fatih ![]() |
|
|
|
|
|
#16 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 16-03-2007
|
Sevgili Arzu Kırlangıç teşekkür ederim,harika bir sukulent şimdi de bunu edinmenin yollarını arıycam. Sayın Sakagun ve Fatih ikinizin çalışması da çok güzel olmuş,ellerinize sağlık.Ben doğal malzemeyle süslenen objeleri çok seviyorum. Sayın Fatih, çiçekleriniz nilüferi hatırlattı bana, keşke yapılışını da fotoğraflasaydınız.Ya da kısa bir yapım aşaması anlatımı olsaydı da kopyalasaydık diyorum. |
|
|
|
|
|
#17 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 16-03-2007
|
Sevgili Berduray,çok iyi fikir taşlar güzel durmuş.Kızlar da minik elleriyle ne güzel boyamışlar nları tebrik ettiğimi söylermisin öpüyorum onları yanaklarından. |
|
|
|
![]() |
|
|