View Single Post
Eski 07-06-2007, 16:13   #39
nevsune
Ağaç Dostu

nevsune's Avatar

Giriş Tarihi: 04-05-2007
Sevgili coyote777

Gerçekten harikasın. Ne güzel fikirler bunlar(sana güzel Giresun'un güzel insanı diye boşa söylememişim). Bunu baharat saksılarımda deneyebilirim. Aynı zamanda çiçeklerle de deneyeceğim.

Bazen yokluklar ( bu da bir yer yokluğu) insanı nasıl yaratıcı yapıyor değil mi? Benim düşgücüm, genellikle çok beğenip alamadığım bir şey üzerine kafa yorup alternatif birşeyler yapmakla harekete geçiyor. Sonunda o almak isteyip de alamadığımdan, çok daha beğenileni çıkıyor ortaya.

O sözünü ettiğin kafes telinden ben de bir elsanatları satan dükkanda onun tavana asılmış halini görmüştüm. Dört tane çıta ile çevrilmiş ve köşelerden çıkan kalın tellerin birleştiği orta noktadan tavana bir çengel ile asılmıştı . S biçiminde (bunların adlarını hiç bilemem) çengellerle bir taraflarından tele asılıp, aşağıda kalan uçlarına da çeşitli objeler asılıp sarkıtılmıştı. Gördüğümde bayılmıştım. Hatta ben bunu mutfakta uygulayıp tava, kepçe vb. gibi mutfak ıvırzıvırları, aralarına sarkan çiçekler koymayı planlamıştım (da bir türlü yapamadım) Bu fırsatla belki onu da yaparım.

Düzenleyen nevsune : 07-06-2007 saat 18:38
nevsune Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön