![]() |
|
|
![]() |
|
![]() |
Dış Bağlantılar | Konu Araçları | Mod Seç |
![]() |
#1 |
Ağaç Dostu
|
Pet şişe deyip geçmeyin
Evet pet şişe deyip geçmeyin , bakın atıl işe yaramaz diye attığımız pet şişelerden ekonomik yaşamı kolaylaştırıcı , sanatsal neler oluşturmuşlar. Hepsi de kolayca uygulanabilir , masrafsız , kullanışlı şeyler.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Ağaç Dostu
|
Pet şişeleri çeşitli şekillerde kullanırdım, ama bu kadar geniş bir yaratıcılık yepazesinde hiç düşünmemiştim. Süpürge müthiş... Bahçede çok kullanışlı olacağımdan eminim. Mutlaka denemeliyim. ![]() Teşekkürler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 19-09-2010
|
İstemenin ve hayal etmenin birazda işin içine çaresizlik girince neler çıkabileceğini görüyoruz. Hocam tek kelime ile muhteşem zihnisihir bir kişiliğe sahip olduğunuzu bir defa daha kanıtladınız. Çalışmalar emekleriniz için teşekkürler. Harikasınız... Saygılar |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#8 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 15-04-2010
|
Çok güzel fikirler |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#11 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 22-08-2012
|
![]() Bunu çok beğendim.Ben kuşlar için ekmekleri ıslayıp, bahçe avlusu üzerine seriyorum. Kuşları bu şekilde beslemeyi isterdim. Yapmak zor olmasa gerek. Emeklerinize sağlık, hepsi de birbirinden ilginç çalışmalar. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#12 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 21-11-2011
|
Bunlarda 10marifet sitesinde yer alan pet şişe değerlendirme örnekleri. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#13 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 25-06-2012
|
Merhabalar, birkaç video da ben ekleyeyim istedim. Sağlıcakla.. IDEA : Cortina Flores PET ( botellas plasticas ) - YouTube Recycled Pop Bottle Flower - YouTube Pop Bottle Flowers Part 2 of 2 ~ Lollipop Flower - YouTube Passo a Passo Flor de Reciclado Pinctore Tigre - YouTube Recycled craft: make a rainbow wind spinner - YouTube |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#15 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 23-08-2012
|
İlham kaynağı oldular benim için. Teşekkürler... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#16 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 27-02-2013
|
![]() görür görmez burada paylaşmam gerektiğini düşündüm. hemen yapıcam ve balkonuma asıcam inşallah.. zamanım olursa hemen yaparım değil, bunun için bir zaman ayırmalıyız... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#17 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 19-03-2013
|
çok güzel fikirler tesekkürlr |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#18 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 14-02-2013
|
Emeklerinize sağlık. İnsana çevresindeki objelere farklı açıdan da bakılması gerektiği öğretiyor. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|