![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 23-01-2012
|
Mütevazi hayatımı daha yaşanır hale getiriyor, oyalanıyor, keyif alıyorum bu tür faaliyetlerle. Bence ertelemeyin sevgili sibelim, fırsatını bulur bulmaz siz de el atın geri dönüşüm projelerine, çok zevk alacaksınız emin olun. Eğlencesi garanti.. ![]() |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 03-06-2012
|
Sudenurcum canım geçemedim nete cevap veremedim kusura bakma, E işte paylaşım dediğin de böyle olacak dimi, baktım ki arkadaşın bu işin altından kalkamayacak bir el atıyım dedin. İnan çok sevindim bu iki haftayı bir atlatalım, umarım kar falan yağmazsa memnuniyetle beklerim, duruma göre ben de gelebilirim. Ben şimdi biraz dönüştürülecek malzeme bulayım, bugün tanıdık bir döşemeciye uğradım ama yokmuş atılacak birşeyi. Anneme bir uğramam lazım, kimbilir neler çıkarırız. Görüşmek ,üzere canım, hani yeni fotograflar bu arada. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaç Dostu
|
Çöpe atmaya kıyamadıklarım.. :))
"Kadına bak, işi gücü yok nelerle uğraşmış.." dediğinizi duyar gibiyim.. ![]() Koliyle aldığımız ıslak mendil kutuları, oyuncak toplama sepetlerine dönüştü. ) ![]() ![]() Bulaşık makinasında tablet deterjan kullanmaya başladığımda, kutularının çok sağlam olduğunu gördüm ve "İyi klasör olur bundan" diye geçirdim aklımdan. Elimde de malzeme olunca hemen işe koyuldum. Cetvelle işaretleyip gereksiz yerleri çıkarıyorsunuz ve yapışkanlı kağıtlarla kaplıyorsunuz, sonra dizilsin dergiler, hikaye kitapları.. ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Ağaç Dostu
|
2,5 litrelik yoğurt kovalarından artık yün sepeti, turuncu kaplardan ıvır zıvır kutuları yaptım. Hobi odam daha düzenli oldu. ![]() ![]() ![]() Peynir kaplarını da atmak olmazdı. ![]() ![]() ![]() Bu ayakkabı kutuları ne çok şey topluyor bir bilseniz. ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Ağaç Dostu
|
Hoşgeldiniz sevgili milaca. Geri dönüşüm mü yapıyorum yoksa evi bir sürü atık objeyle mi dolduruyorum karar veremiyorum bazı zamanlar. Uğradığınız için teşekkür ederim, sağlıklı günler dilerim. ) |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Ağaç Dostu
|
Trendyol kutuları çok cezbediciydi, kaplamaya doyamadım. ![]() ![]() Ton balığı ve konserve mısır kaplarından bir sürü kaktüs saksısı yapmıştım lakin bir arkadaşım çok beğenince dördünü de ona verdim, elimde sadece bunlar kaldı. ![]() ![]() Bende ki kaktüslerde kayınvalidemin kullanmayıp bir kenara attığı ağır cam şekerliğin içinde toplandı. ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| atık malzeme, oyuncak ev |
|
|