![]() |
|
|
|
#571 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#576 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 10-11-2010
|
sevgili farpali masada şifalı otları düşünsene yemek yerken biraz maydanoz biraz dere otu nane derken uzanıp uzanıp almak ne nefis olur , son hızda tazelik ... |
|
|
|
|
|
#577 |
|
Ağaç Dostu
|
Evet harika olur sevgili sibelim |
|
|
|
|
|
#578 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 07-06-2011
|
Aradanda hafif esen rüzgar yemekleri toprakiçinde bırakır o esnada karşıdan gelen karınca veya arıyla mücadele ederiz hep negatifim. |
|
|
|
|
|
#579 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 10-11-2010
|
sevgili nilgün doğan bahçede toprağa oturup elinizdeki nimeti hamhum yemez misiniz diyeceğim yere sofra bezini serip ,şöyle gönlünce yayılıp, tam ağzına atacakken ekmeği son anda farkedip karıncayı ,azad edip onu keyfinize kaldığınız yerden devam etmezmisiniz yoksa ? hatta bazen açılıktan sofrayı bile beklemeden toprağını, tozunu elinizle silip mis kokulu bahçe domatesi ,salatağı mideye afiyetle indirmenin keyfi ya dayanılmaz mayıs havasını özledim tam da şu anda.. |
|
|
|
|
|
#580 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 07-06-2011
|
Sibelim bir piknik havasını anlattınız gibi geliyor bana ama evimin bahçesinde sürekli o dediğiniz olayları yaşamak istemem yemek yerken özellikle rahat olmayı yeylerim ))))))) |
|
|
|
|
|
#593 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 06-07-2010
|
aynı askıdan ben de var ,aynen balkon duvarına yapacağım da sulayınca alttan akan su ne olacak ?hem duvar hem yerler çamurlu su olma çabası: fikirlerinizi bekliyorum.. |
|
|
|
|
|
#599 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#600 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 07-11-2012
|
Alıntı:
Sevgili hanımlar, işinize karışmak gibi olmasın da; uygun boyda kestiğiniz bir naylon brandayı sulamadan önce saksılarla duvar arasına assanız, ondan süzülüp zemine inen suya çözüm daha kolay değil mi? |
|
|
|
|
![]() |
|
|