agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Mutfak > Hamurişleri, Tatlılar, Çerezler > Ekmek
(https)




Beğeni Düzeni15Beğeniler

 
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 19-08-2009, 00:12   #11
Ağaç Dostu
 
Müjgan's Avatar
 
Giriş Tarihi: 02-08-2004
Şehir: Ankara
Mesajlar: 4,544
Galeri: 30
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi berduray Mesajı Göster
Islatıp, blendırdan geçirdiğiniz nohutu direkt unla yoğurup, mayalanmasını beklediniz ve pişirdiniz doğru mu anladım, arada atladığım başka bir işlem var mı?
Malina'nın tarifinde nohutlar kuruyken parçalanıp, üstüne sıcak su dökülüyor ya, ben kuru nohutu kırmak zor diye, bir gece önceden ıslatıp nohutların yumuşamasını bekledim ve sonra makinada parçaladım. Üstüne biraz daha sıcak su döküp, güneşe koydum. Mayalanınca hamurunu yoğurdum.

Müjgan Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
 


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 21:09.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025