agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Mutfak > Hamurişleri, Tatlılar, Çerezler > Ekmek
(https)




Beğeni Düzeni219Beğeniler

Cevapla
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Eski 22-02-2015, 20:29   #1
Ağaç Dostu
 
TigerX's Avatar
 
Giriş Tarihi: 12-09-2006
Şehir: Gaziantep
Mesajlar: 188
Galeri: 1
10. ve Son Gün Maya Videosu...


Artık mayamız hazır... Kavanoza alıp, ekmek yapacağımız zaman lâzım olan miktarda besleyip kullanabiliriz...

İlk yaptığımız ekmekler bu noktadan sonra artık başarılı olacaktır. Gün geçtikçe mayamız daha güçlenecek, olgunlaşacak ve lezzetlenecektir. Yaptığımız ekmekler de her gün daha bir aromalı olacaktır...

Maya olayını başarılı bir şekilde bitirdik. İlerleyen zamanlarda ekmek yapımları ile de birlikte olmak dileklerimle...

İlk fırsatta "Maya nasıl beslenir ve saklanır?" videosunu da çekmek istiyorum. Bitince buradan onu da paylaşırım...


Ekmek yaparken daha çok katılımcı olacağını ümit ediyorum...


https://www.youtube.com/watch?v=pNnom9jhlFk

TigerX Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Cevapla

Etiketler
ekşi maya, ekşi maya yapımı, tartine, tartine sourdough


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 11:15.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025