agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Mutfak > Hamurişleri, Tatlılar, Çerezler > Ekmek
(https)




Beğeni Düzeni54Beğeniler
  • 4 Gönderen Ozlem A
  • 4 Gönderen TigerX
  • 2 Gönderen bahcedenn
  • 2 Gönderen Aysel Yavuz
  • 1 Gönderen Ozlem A
  • 2 Gönderen iynk
  • 1 Gönderen Ozlem A
  • 1 Gönderen malina
  • 3 Gönderen TigerX
  • 1 Gönderen malina

 
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 13-02-2015, 15:29   #15
Ağaç Dostu
 
iynk's Avatar
 
Giriş Tarihi: 24-06-2013
Şehir: Ankara
Mesajlar: 134
Merhabalar. Tam da bu hafta ekşi maya yapmak için niyetlenmiştim. Köyde ekşi mayalı ekmek yapan bir yakınımızdan aldığım yoğurt sulu ekşi mayayı yapacaktım. Ama sizlerle böyle bir etkinliğe katılmanın hem daha öğretici hemde daha eğlenceli olacağı kanaatindeyim. Listede bende varım.

Ayrıca Sayın Özlem A, ilk etapta tam buğday unu ile mi yapacağız? Ona göre, yarına kadar eksikleri tedarik edelim..

1. Ozlem A
2. bahcedenn
3. Aysel Yavuz
4. İynk

Ozlem A ve uyap beğendi.
iynk Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
 

Etiketler
ekşi hamur, ekşi maya, ekşi mayalı ekmek yapımı


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 04:13.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025