agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Mutfak > Hamurişleri, Tatlılar, Çerezler > Ekmek
(https)




Beğeni Düzeni15Beğeniler

 
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 06-01-2013, 18:27   #36
Yeni Üye
 
Giriş Tarihi: 06-01-2013
Şehir: almanya
Mesajlar: 2
Sayın Kiraz
Lavaşın yapılışı doğru,ama bence pişiriliş şekli
yanlış.Ben ceyranlı ocağın üstüne fırın telini koyup
pişiriyorum.İnan çok daha güzel pişiyor.Hem çabuk
hemde yumuşacık oluyor.Eğer ceyranlı ocak kullan-
mıyorsan,büyük bir tavayı tüpün üstüne koy,içinede
yuvarlak bir tel koy,öyle pişir bence çok daha memnun
kalacaksın.

selma

selma021 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
 


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 03:35.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025