agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Mutfak > Hamurişleri, Tatlılar, Çerezler > Ekmek
(https)




Beğeni Düzeni15Beğeniler

 
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 19-10-2012, 18:20   #35
Ağaç Dostu
 
Kiraz's Avatar
 
Giriş Tarihi: 13-02-2008
Şehir: istanbul
Mesajlar: 4,640
Galeri: 73
Sevgili S.Toprak, gerçekten ekşi mayanın lavaşı, ekmeğinden daha güzel oluyor. Ekmek hamurunu 600-800 gr un ile yapıp, ikiye bölüyorum, daha güzel pişiyor. Bir de pişirme kabında mayalayınca içi çok iyi olmuyor, kızgın kabın içine atınca sonuç daha garanti. Bu nedenle pizza taşı alacağım.

Hazır ekmekler konusunda haklısınız, ben de altı senedir dışarıdan ekmek almıyorum, çok yapay ve tadsız geliyor, şimdi ekşi mayalıya alıştık, makine ekmeğini de yiyemez olduk


Düzenleyen Kiraz : 19-10-2012 saat 19:41
Kiraz Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
 


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 08:07.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025