agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Mutfak > Hamurişleri, Tatlılar, Çerezler > Ekmek
(https)




 
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 27-03-2009, 23:03   #24
Ağaçsever
 
KaRaMeLa's Avatar
 
Giriş Tarihi: 08-06-2008
Şehir: jersey
Mesajlar: 56
Sevgili Nevsune dun gece yatmadan once bu tarifi gordum cok mutlu oldum. Sivas'li oldugum icin cocuklugumdan beri cok severim ama kendim ne bilir ne de yapardim. Baktim cok kolay gorunuyor, yatmadan once hemen hamuru yogurup attim dolaba. Sabah yaptim. Margarin yerine tereyagi kullandim. Inanilmaz guzel oldular...Kayinvaldenizin ruhu sad olsun. Size de cok tesekkurler, sayenizde cok ozledigim bir lezzeti yeniden tattim...

Not: hayatimda hamur acmis insan degildim. Ilk tecrubemdi tedirgindim ama katmer icin deger diye bi cesaret giristim. Kolay acildi ve gercekten degdi..

KaRaMeLa Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
 


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 00:19.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025