agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Mutfak > Hamurişleri, Tatlılar, Çerezler > Ekmek
(https)




Beğeni Düzeni623Beğeniler

 
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 09-01-2012, 12:02   #11
Ağaç Dostu
 
Müjgan's Avatar
 
Giriş Tarihi: 02-08-2004
Şehir: Ankara
Mesajlar: 4,544
Galeri: 30
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi seleste Mesajı Göster
Müjgan Hanım her denemenizde EM solüsyonu kullanmaya devam ettiniz mi ? Olumlu bir etkisini gördünüz mü ? Yazarsanız denememe ben de eklemek isterim.
Maya işine ilk başladığımda, fermentasyona katkı olsun diye biraz eklemiştim. Ondan sonrakilere hiç eklemedim. Ama dünkü ekmek mayamı az kalsın pişiriyordum, yoğurduktan sonra ayırmayı unutmuşum. Böylecene üç kez yoğurulmuş oldu ve ekmek çok başarılı oldu ))
EM ürünü satan firma yetkilileri ile konuyu paylaştığımda her seferinde eklemenin hiç bir mahsuru olmadığını ifade etmişlerdi, ama ürünümün son kuıllanma tarihi geldiği için ekleme yapamadım

Müjgan Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
 


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 03:25.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025