agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Mutfak > Hamurişleri, Tatlılar, Çerezler > Ekmek
(https)




Beğeni Düzeni623Beğeniler

Cevapla
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Eski 05-05-2011, 11:48   #1
Ağaç Dostu
 
nevsune's Avatar
 
Giriş Tarihi: 04-05-2007
Şehir: Ankara
Mesajlar: 4,917
Galeri: 215
Aman ben kusur kalmayayım

Ben de hemen hemen sizlerle aynı süreçte ekşi mayalı ekmek yapmaya başlamıştım. ekmeksanati.com bana harika bir öğretici oldu, bu arada sizleri de izlemekten geri kalmadım. Her birinizin deneyimlerini keyif ve merakla okudum. Her birinizin ellerine sağlık.

Nasıl siz giderek ustalaştıysanız, biz de maya ve hamur ile birbirimize alıştıkça yavaştan işler yoluna girdi. Epey bir panikledikten, epey bir ölçülerle deneme yanılmacılık oynadıktan ve hamurla epey bir cebelleştikten sonra bu noktadan, bu noktaya gelebildim.
Name:  S6307666 - Kopya.jpg
Views: 2029
Size:  21.4 KB Name:  28.04 - Kopya.jpg
Views: 2776
Size:  24.9 KB

Çok keyifli, istediğiniz malzemelerle serbestçe oynayabildiğiniz harika bir iş. Müjgan'ın yazdığı gibi ne yediğinizi biliyorsunuz. Hele ki ekşi maya lezzeti bambaşka.

nevsune Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 05-05-2011, 12:01   #2
Ağaç Dostu
 
Kiraz's Avatar
 
Giriş Tarihi: 13-02-2008
Şehir: istanbul
Mesajlar: 4,640
Galeri: 73
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi nevsune Mesajı Göster
bu noktadan, bu noktaya gelebildim.
Eklenti 209105 Eklenti 209106
Elinize sağlık, ilk noktanız da gayet güzelmiş

Kiraz Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Cevapla


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 06:22.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025