agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Mutfak > Hamurişleri, Tatlılar, Çerezler > Ekmek
(https)




Beğeni Düzeni28Beğeniler

 
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 10-06-2011, 19:53   #14
Ağaç Dostu
 
s.toprak's Avatar
 
Giriş Tarihi: 17-03-2009
Şehir: Ankara
Mesajlar: 238
Sevgili Kiraz,
EYM Sinbo 4705. Kullananlar memnun oldukları için onu tercih ettim.
Ilk denemem de 1. programı kullanmıştım. Bu gun ikinci denemede
2.yi kullandım. 2 olcu beyaz 2 olcu tam bugday unu, 1 +1/2 su kullandım.
Tuz yag ve sekeri yine daha az kullandım. Ekmek oldu sanıyorum
Sevgili Mujgan, simdilik sut ve sut urunu eklemekten cekiniyorum, cunku, dondurucuya
koymaz isem sut urunlu bir ekmeğin cabuk bozulabileceginden endise ediyorum.
Simdilik iki parçaya olarak kestiğim ekmeği pamuklu peçeteye sardım, bir parçasını ahşap
bir kutuya , ikincisini peçeteye sarılmış olarak plastik torbaya koydum.
Gece durumlarına bakıp ahsap kutu veya plastik torbada muhafaza etmeye karar vereceğim.Yarın belki buzdolabının normal rafına alırım.
Hepinize ilginiz icin cok tesekkur ediyorum.

s.toprak Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
 


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 15:13.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025