agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Mutfak > Hamurişleri, Tatlılar, Çerezler > Ekmek
(https)




Beğeni Düzeni28Beğeniler

Cevapla
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Eski 09-06-2011, 16:02   #1
Ağaçsever
 
soberman's Avatar
 
Giriş Tarihi: 24-02-2010
Şehir: Ankara
Mesajlar: 49
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Müjgan Mesajı Göster
Bu kekimsi görüntüyü kefir eklemekle kaldırabilirsiniz. Daha elastiki bir doku elde ediliyor... İlerleyen günlerde deneyin derim
Arkadaşlar,

kekimsi görüntüyü temel malzemeler kullanılarak yapılan ekmekte ortadan kaldırmak çok zor. EYM'de işlenecek hamurun kıvamı belli. Biraz cıvık hamur olması durumunda hemen sıkıntı ortaya çıkıyor.

Temel malzemeler kullanarak sert kabuk ve çiğnemlik doku için EYM'de yavaşlatılmış mayalamalı ya da EYM'de yoğrulmayan ekmek uygulamalarını denemenizi öneririm.

Sonucu sizi şaşırtacaktır.

soberman Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 09-06-2011, 17:52   #2
Ağaç Dostu
 
Kiraz's Avatar
 
Giriş Tarihi: 13-02-2008
Şehir: istanbul
Mesajlar: 4,640
Galeri: 73
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi soberman Mesajı Göster
Bunu ilk fırsatta deneyeceğim.

Kiraz Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Cevapla


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 23:13.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025