![]() |
|
|
|
|
|
#1 | |
|
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 24-02-2010
Şehir: Ankara
Mesajlar: 49
|
Alıntı:
kekimsi görüntüyü temel malzemeler kullanılarak yapılan ekmekte ortadan kaldırmak çok zor. EYM'de işlenecek hamurun kıvamı belli. Biraz cıvık hamur olması durumunda hemen sıkıntı ortaya çıkıyor. Temel malzemeler kullanarak sert kabuk ve çiğnemlik doku için EYM'de yavaşlatılmış mayalamalı ya da EYM'de yoğrulmayan ekmek uygulamalarını denemenizi öneririm. Sonucu sizi şaşırtacaktır. |
|
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
![]() |
|
|