agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Mutfak > Hamurişleri, Tatlılar, Çerezler > Ekmek
(https)




Beğeni Düzeni28Beğeniler

 
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 18-12-2012, 03:08   #40
Ağaç Dostu
 
Giriş Tarihi: 12-03-2011
Şehir: Amasya
Mesajlar: 146
Ekmeğimden yabancı maddeler çıktığından beri yaklaşık 15 yıldır ekmeğimi kendim yapıyorum.Bir tepsi bir hafta gidiyordu.Evin diğer bireyleri de ekmeğime ortak olmaya başlayınca her gün ekmek yapmaya başladım. Artık her gün ekmek yapmaktan bıkmıştım. Dört yıl önce ekmek yapma makinesi aldım. Yine her gün bir ekmek yapıyordum ama hiç değilse uğraştırmıyordu.Malzemeleri içine attın mı yoğuruyor,pişiriyor.Fakat kazanları bir yıl dayanmıyordu.Son aldığım kazan sa 2 ay dayandı.Şimdi bir kaç aydır yine elimde yoğurup fırın tepsisinde pişiriyorum. Bu akşam iki tepsi yaptım.O yüzden hala oturuyorum.Ekmek yapma makinesi alacaklara tavsiyem makinanın tavanının camının geniş olanından almamaları. Çünkü tavanı büyük oranda cam olanların üstü kızarmıyor ve hamurumsu oluyor.

17mine Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
 


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 00:25.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025