![]() |
2 Eklenti(ler)
Benimde chokeberry tomurcuklandı açmak üzere..
|
Yahu Bari, sen bizi çatlatacakmısın? Şaka bir yana bol meyvalar...Bende benim çalının fotosunu pazar günü yüklerim...Belki o zamana kadar telkinle **** sopayla çiçek açarlar....Sevgiler
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Sevgili bari ,ilk meyveler sizden. :)
Maşallah.Güle güle büyütün. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
"Rhus integrifolia" denen türse, bayağı tropik olması gerekiyor da ondan merak ettim nasıl yetişti Eskişehir ikliminde diye...
|
bu arada benim aronia'da çiçeklendi, daha yeni alıp ektiğim için çok mutlu oldum açıkçası. bu haftasonu fotosunu çekip, paylaşırım sizlerle.
|
Alıntı:
|
Benim ilk lemodade berry fidem minicik tek yaprak olarak direndi ama olmadı. Dış kabuğunu açarken çeneklerden biri düşmüştü. Ancak diğer tohumlar ıslak ortamda çimlenmeye alındı, en azından ümitsiz değilim, başarı şansı var.
|
1 Eklenti(ler)
Alıntı:
|
Evet, arkadaşlar o oluşan tomurcuklar beyaz beyaz çiçeklenmeye başladılar...Meyvasını erken yiyeceğiz...
|
Aronia chokeberry
3 Eklenti(ler)
Aronia'ların şu anki yapraklanmaları;
|
1 Eklenti(ler)
Çelikten yapaklanmak üzere olan Aroniaların sadece birinde canlılık var.
|
Ben aldığım 2 çeliği yaşatamadım.Sağlık olsun...Çalımda çiçeklenmeler iyi durumda..İnşallah meyvaya yatarlar..Bembeyaz çiçekler oluştu.
|
Maşallah.Güle güle büyütün
|
1 Eklenti(ler)
benim aronia'nın ancak fotosunu çekebildim. maşallah iyi büyüyor...
|
1 Eklenti(ler)
Havalar kış gibi hala soğuk, chokeberry çiçeklerini açtı tamamen...
|
sayın bari tohumdan mı yetişiyor
|
1 Eklenti(ler)
Alıntı:
aşısı tutuyor şimdi bu değerli ağacı daha kolay üretebiliriz sayın Musti sayesinde dağlarımızdaki alıçları aşılayarak bu ağacı cağaltabiliriz, Teşekkürler sayın Musti ağacın dalını göndererek bizlere ağacın daha kolay üretebileceğimizi sağladığın için. |
Sn serdar1 aşınız gerçekten tutmuş küçücük yaprak arasındakilerde çiçek tomurcukları.Elinize sağlık.
|
Bu aşı türü nedir?
|
Ben bir şey anlamadım. Değişik açıdan başka bir fotoğrafını görsek.
|
Tohum çimlendiren arkadaş var mı? Benim tohumlar halen çimlenmedi.
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
2 Eklenti(ler)
Aronia çimleri.Parlak olan şey 5 kuruştur.
|
Benimkiler çimlenmedi. Bilseydim bende yanlarına 5 kuruş koyardım.
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 23:04. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025