![]() |
|
|
![]() |
#1 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 14-04-2008
|
arkadaşlar evdeki bikilerimiz başlıklı forumda gördüm pepinoyu ilk kez dün tanıdım kendisini. ilk sayfadan itibaren bütün yazdıklarınızı okudum. gerçekten çok güzel bilgiler edindim. ben de yetiştirmek istiyorum artık. ama benim bi sorunum var balkonum yanlızca sabahları direk güneş alıyor. sanırım sağlıklı meyveler için bu yeterli olmaz siz ne dersiniz? fide **** tohumları almadan önce bir sorayım dedim. eğer balkonum uygun değilse pepino almayacağım ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Ağaç Dostu
|
Nisan da çimlendirdiğim Pepino fidelerim . Geçen süre 100 gün yani 3.5 aya yakın , mevcut yaprak sayısı 7 adet , fide boyu 4 cm . Kullanılan toprak torf % 50 , % 25 keçi gübresi , % 25 bahçe toprağı Kullanılan gübreler ( extra ) organik gübre + sıvı gübre Fidelerde bir türlü büyüme ve gelişme göremedim , yapmadığım kalmadı en son saksılarını karşıma alıp amuda kalkacağım belki büyürler . Tropikal bitkilerle uzun süredir uğraşan sayın Yusuf Ustaoğlundan yardım istedim , oda çelikle üretiyoruz , tohumu tavsiye etmem dedi .Bu bilgileri bir anlamda size bir katkı olması umuduyla yazdım .Kolay gelsin . Aşağıda resimleri olan fideler 100 günlüktür . |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|