![]() |
|
|
![]() |
#1 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 17-10-2009
|
Sayın rehisbay17, çalışmalarınızı yakından takip ediyorum. Ben de 2010 Mart ayıyla beraber Konya şartlarında yetiştirmeye çalışacağım. Hem sizin çalışmalarınızı hem kendi denememim nasıl sonuçlanacağını merak ediyorum. Allah emelkerinizi zayii etmesin ve kolay gelsin. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 | |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 01-11-2008
|
pepino dikim zamanı
![]() Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 17-10-2009
|
Öneriniz için teşekkürler. Ben Mart ayı başında tohumunu çimlendirmeye başlayacağım. Sanırım açık alana çıkarmam için (Tahmini Mayıs'ın ikinci haftası olur) iki buçuk aylık bir fide dönemi yeterli olur. Düzenleyen hatıpüzümü : 04-12-2009 saat 23:13 Neden: imla |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Ağaçsever
|
minik pepino serası
evet arkadaşlar bu fotoğrafları serayı bitirdiğim zaman çekmiştim ama foruma yüklemeye fırsatım olmamıştı. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() bu fotolar biraz eski. bu akşam üzeri çektiklerimi birazdan yüklüyorum. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Ağaçsever
|
pepinoları son hali
evet arkadaşlar 05-12-2009 tarihli fotolar ![]() pepinolarda mor çizgiler oluşmaya başladı. ![]() ![]() ![]() bu iki resimdeki meyvelerin şekli diğerlerinden varklı. biraz büyükçe yeşil renkli limonu andırıyorlar. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Ağaçsever
|
yeni görüntülere devam
![]() bebek pepino. heralde kışın ortasında oluşacak. ![]() çeliklerden birkaçının son hali. ![]() seranın içinden görüntüler. ![]() şimdilik bu kadar. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|