Konu: Pepino
View Single Post
Eski 06-12-2009, 00:02   #28
ozbey
Ağaç Dostu

ozbey's Avatar

Giriş Tarihi: 25-07-2007
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi rehisbay17 Mesajı Göster
sn. özbey çok teşekkür ediyorum.
kendi bilgilerimden bir harf bile okuyanlara aktarabildiysem ne mutlu bana. bu yıl pepino yetiştirmeye yeni başladım. 2010 yılı için kafamda tasarladığım güzel bir plan var. uygulayabilirsem buradan sizlerlede paylaşacağım. şuan serada çelikler tuttu ve gelişiyorlar. nisan ayı sonunda tam dikim büyüklüğüne ulaşacaklarını tahmin ediyorum. buradaki bahçem küçük olduğu için köyde annemin özellikle pepinolar için ayırdığı çok büyük değil ama şuanki seranın 3-4 katı büyüklüğündeki alana pepinoları taşıyacağım. tabi görüntüleri sizlerle paylaşmaya devam edeceğim. şuan için 120-130 tane fidem var nisan ayına kadar 400 ün üzerinde yatiştirebilirim ama yerim çok kısıtlı. hatta yetiştirdiğim fidelerden ikişer üçer komşulara dağıtıyorum yenilere yer açılsın diye.
Sayın rehisbay, ben de bahçem de çiçekler için ve sıkışıkta olsa birkaç ağaç ve 2, 3 kök sebze için yer ayırabiliyorum. İnanın zaman, zaman ben de şehir dışında , bütçeye uygun, bir toprak parçası alabilsek ve organik tarım ve uygun tropik meyve ağaçları dikebilsem, diye düşünüyorum. Paylaşımlarınızı takipteyim. Kolay gelsin .

ozbey Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön